September 25, 2024

Златна есен! С 20% повече оферти в новата дигитална брошура на Техномаркет

Неустоимите предложения са винаги подръка за лесно, бързо и удобно пазаруване! Възползвай се сега

https://kliuki.net/liubopitno/zlatna-esen-s-20-poveche-oferti-v-novata-digitalna-broshura-na-tehnomarket-2/230846 Kliuki.net
Златна есен! С 20% повече оферти в новата дигитална брошура на Техномаркет

Новата дигитална брошура на Техномаркет освен, че идва с 20% повече оферти, предлага на лоялните клиенти всичко необходимо за повече свързаност, чистота, уютен дом и грижа за здравето.

 

Голямата новина след 20 септември е, че чакането свърши и феновете на Apple ще са сред първите, сдобили се с новите iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro и 16 Pro Max, а за да е пълно удоволствието, любимата търговска верига предлага и два от най-новите модели часовници - Apple Watch Ultra 2 и Apple Watch Series 10.

 

Технологичният гигант Xiaomi смело отправя предизвикателство, предоставяйки на потребителите   в Техномаркет оферти, които ще променят представите за свързаност и висока ефективност. Такъв е смартфонът Redmi Note 13 Pro, който работи под операционна система ANDROID 13, с 200 MP камера, оборудван с 6.67 инча AMOLED дисплей, мощен процесор Helio G99-Ultra Octa-core Max, 8GB RAM памет и опцията DUAL SIM. Всички тези технологични достижения, събрани само в един телефон, единствено в любимата търговска верига могат да бъдат закупени на ексклузивната цена от 469 лв., или за 14.46 лв./месец

на изплащане с 48 вноски.

За феновете на екстремното придвижване в градски условия, брандът представя електрическия скутер XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 4 EU на цена от 899 лв., или за 27.72 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Номиналната му мощност е цели 600W, капацитетът на батерията - 7650 MAH 275WH, пробегът е до 35 км., а максималната скорост - 25 км. Скутерът издържа пасажер до 100 кг., а максималният наклон на изкачване е 16% за да гарантира безопасно и вълнуващо придвижване в града.

 

Прахосмукачката-робот XIAOMI ROBOT VACUUM S20+ (WHITE) EU

ще се погрижи за чистотата в дома ти само срещу 579 лв., или за 17.85 лв./месец

на изплащане с 48 вноски. Тя е снабдена с лазерна навигация LDS, всмукателната й мощност е 6000Pa, в състояние е автоматично да повдига мопа при препятствия в дома и работи в смарт режим с Mi Home, Google Assistant и Alexa.

 

 

Грабни офертите на Xiaomi сега на ТОП цени и на изплащане с 0% лихва!

 

Когато говорим за чист дом, значи говорим за Rowenta, чиито предложения идват ексклузивно с новата брошура на Техномаркет. Безкабелна многофункционална прахосмукачка X-Force Flex за сухо и мокро почистване ROWENTA RH9AD1WO е оборудвана с AEROSPIN AQUA HEAD система, интелигентен дисплей и многофункционални аксесоари. Нивото на шум е изключително ниско, капацитетът е 0,65L, а мощността - 13.6 V. Уредът може да бъде ваш срещу само 749 лв., или за 23.09 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

Бюджетният вариант за почистване на дома идва с прахосмукачката ROWENTA RO3786EA, която само в Техномаркет може да бъде закупена на цена от 149 лв., или за 26.32 лв./месец на изплащане с 6 вноски, срещу което получавате циклонна технология и 2 нива на филтрация, входна мощност 750 W и ниво на шум от 78 DB.

 

Перлата в короната сред прахосмукачките несъмнено е роботът с гласови команди и почистване 2 в 1 ROWENTA RR7387WH X-Plorer S50, който само в Техномаркет се предлага срещу 399 лв., или за 12.30 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Той е оборудван със система за разпознаване на стълби и 3 сензора за прокапване, подходящ е за собственици на домашни любимци и за хора с алергии, има три нива на мощност и разполага със система за контрол, както и станция за зареждане. 

С Philips в Техномаркет всяка сутрин започва прекрасно с чаша от любимото ти кафе. Само сега в новата брошура ще откриеш автоматични кафемашини с множество програми и функции, с които ще приготвяш разнообразни кафе напитки точно както ги обичаш!

 

Кафеавтоматът PHILIPS EP3349/70 идва с мега изгодна отстъпка от 280,99 лв. и може да бъде ваш само за 899 лв., или за 27.72 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Той е оборудван с керамични мелачки, може да приготви цели шест напитки и има LATTEGO система за мляко.

 

Високотехнологичният кафеавтомат на бранда PHILIPS EP5543/90 пък има капацитет за 20 напитки, разполага с 5 настройки за силата на аромата, 12 настройки на мелницата, регулируема дължина на кафето и млякото, потребителски профил с 4+ функции за гости, и всичко това на страхотната цена от 1149 лв., или за 35.43 лв./месец на изплащане с 48 вноски. Вземи ги сега на супер цени и на изплащане с 0% лихва от Техномаркет! 

 

Ако е дошло време да обновиш дома си с качество и стил, Samsung е верният отговор. Само в актуалната брошура на любимата търговска верига можеш да вземеш комбиниран хладилник, енергоспестяваща сушилня с AI функция за дрехи БЕЗ гънки и пералня с Eco Bubble технология!

 

Пералнята SAMSUNG WW90T554DAW/S7 идва на впечатляващата цена от 1039 лв., или за 32.04 лв./месец на изплащане с 48 вноски, срещу което получаваш енергиен клас А, автоматични програми, технология Eco Bubble™, Hygiene Steam, Add Wash™, инверторен мотор, 1400 оборота и ниско ниво на шум. 

 

Сушилната машина SAMSUNG DV80T5220AW/S7 има таланта да суши дрехите без да им оставя гънки, с вграден изкуствен интелект AI Control и функцията Smart Control, както и избор между оптимално и бързо сушене, или пък Time Dry - сушене за избрано от потребителя време. И екстрите не спират до тук - с опцията Iron Dry прането ще бъде изгладено веднага след като изсъхне. Излишно е да казваме, че уредът е с ниско ниво на шум и защита от деца за още по-перфектни резултати, само за 1299 лв., или за 40.05 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

Комбинираният хладилник SAMSUNG RB33J3515WW/EF предлага 231 л. обем на хладилната част и 108 л. на фризерната, NО FROST система, All-Around Cooling, Multi Flow, технология Space Max™, ниски нива на шум и на консумация на енергия, на страхотната цена от 949 лв., или за 29.26 лв./месец

на изплащане с 48 вноски. Грабни офертите и се възползвай от супер цени и изплащане с 0% лихва

 

За искрящо бяла усмивка като след посещение при стоматолог, Техномаркет представя Sonicare от Philips. Електрическите четки със звуково почистване гарантират по-бели и здрави зъби и безупречна хигиена за устната кухина. 

 

Звуковите четки Philips Sonicare правят до 62 хил. движения в минута, работят в 4 режима с 3 степени на интензивност и са снабдени с вграден сензор за натиск, а цената от 319 лв. е още една причина да се усмихвате широко, още повече, че любимата търговска верига предлага атрактивна схема за разсрочено плащане за  9.84 лв./месец на изплащане с 48 вноски.

 

За още по-искряща белота, брандът предлага и зъбен душ PHILIPS HX3826/31 за 129 лв., с 2 режима на почистване, 3 интензитета, технология QUAD STREAM за по-бързо и ефективно използване, както и бързо универсално зареждане с кабел USB-A към SMALL PLUG. 

 

Вземи сега на СУПЕР цени и на изплащане БЕЗ оскъпяване само от Техномаркет!