април 27, 2024

Златотърсачът Десподов люби щерката на млекар №1

Бързакът от Кресна намаза и от връзка с щерката на Цветелина Бориславова

https://kliuki.net/liubopitno/zlatotarsachat-despodov-lyubi-shterkata-na-mlekar-1-2/215357 Kliuki.net
Златотърсачът Десподов люби щерката на млекар №1

От момента, в който звездата на капитана на националния отбор Кирил Десподов изгря в българския футбол, не спря да се оплаква, че е преследван от златотърсачки. Години по-късно обаче стана ясно, че всъщност той самият е отявлен сребролюбец и обича да тича след богати наследници. Именно такава е и актуалната любовница, която плейбоят от Кресна крие от широката общественост вече повече от година. Става въпрос за скандалната Силвия Зорова – дъщеря на крупния млекарски бос Димитър Зоров.

 

Преди това Киро Космонавта имаше връзка с щерката на най-богатата българка Цветелина Бориславова – Веселина Абаджиева, с която обичаше да се фука на публични събития. В началото на 2019 г. двамата се появиха под ръка на церемонията за „Футболист на годината“, когато бе избран за №1 на България. За времето, в което бяха заедно, плейбоят се наслаждаваше на пътешествия с луксозна яхта и дълги почивки в гръцките топ курорти на разноските на възлюбената си.

 

Златотърсачът Десподов люби щерката на млекар №1

Десподов спечелил сърцето на Зорова преди повече от година, когато все още ритал за „Лудогорец“. Заварката станала покрай общи познати в София, докъдето плейбоят често отскача заради ангажименти с националния отбор или за мачове с разградския отбор.

Малко по-късно между тях пламва искрата на любовта и Силвия се мести при него в Разград. Той обаче не смее да каже коя е новата му изгора и от дъжд на вятър пуска кадри с любимата си в социалните мрежи като винаги прикрива лицето й с голямо червено сърце.

 

В Разград обаче двойката изобщо не се криели и до това лято редовно излизали под ръка и дори са посещавали някои от елитните заведения в града. Мълвата носи, че милионерската щерка, която е влюбена до уши в плейбоя, е тази, която винаги плащала сметките.

 

И макар Десподов за минава за заможен футболист, е доста далеч от графата „богаташ“. Към днешна дата заплатата му в ПАОК е около 50 000 евро, което е с около 10 хилядарки повече от парите, които получаваше в „Лудогорец“

 

Семейството му не е от богатите – баща му Васил помага в бизнеса на брат си Евгени, който складира амониева селитра, брашно и зехтин в промишлени количества.

Преди време обаче лумналият в един от складовете пожар изпепелява стока за стотици хиляди лева.

 

Според запознати Кирил Десподов отдавна не разчита на семейна издръжка и поради тази причина се оглежда за баровки. След като се премести в ПАОК, двойката вече върти любов в суперлуксозен пентхаус в Солун с мечтана гледка към морето. И едва ли за някого ще е изненада, че имотът е закупен от бащата на Силвия, при това точно преди Десподов да подпише с гръцкия отбор.

Източник: Уикенд,  crimesbg.com