юли 01, 2024

Зоран Петровски снима новата си изгора по парфюм, за да покаже в цялата й прелест

Така и не става ясно коя е въпросната дама

https://kliuki.net/liubopitno/zoran-petrovski-snima-novata-si-izgora-po-parfyum-za-da-pokazhe-v-cyalata-y-prelest/225840 Kliuki.net
Зоран Петровски снима новата си изгора по парфюм, за да покаже в цялата й прелест

Режисьорът и победител в един от последните сезони на „Сървайвър“ Зоран Петровски, който има син от актрисата Силвия Петкова, е лудо влюбен и очевидно иска целият свят да е наясно с чувствата му. Той не пропусна да се похвали публично с новата жена до себе си и дори я снима по парфюм, за да я покаже в цялата й прелест и дори я обяви за своя сродна душа.

 

В Инстаграм, той написа на английски: „Сродните души наистина съществуват!“, показвайки видео с новата си любима. От записа се вижда, че дамата на сърцето му, е брюнетка, с дълга и хубава коса, стройна и красива, но е снимана така, че лицето й да не се види добре.

Кадърът е в гръб, но в един момент жената се обръща към камерата. Поради факта, че носи черни очила, а долната част от лицето й е скрито с ръка, така и не може да бъде разпозната от широката общественост. По-важното в случая, е че Зоран е сложил надпис към снимката „I love you (Обичам те).

Негов приятел пък коментира: „Спокоен съм, значи, че не става от първия път винаги“, което си е чиста проба намек за провалената връзка на режисьора със Силвия.

 

Не може обаче да се каже със сигурност дали тайнствената дама, в която Петровски е влюбен, е перуанката Катрин, с която обяви миналата година, че има връзка. Припомняме, че миналото лято, той показа снимки с нея от къмпинг на Южното ни Черноморие, който в последните години и постоянно местообитание за родните знаменитости през отпускарския сезон. Тази година Зоран отново разпуска на същото място, но така и не става ясно дали със същата дама.

 

Ако не е тя, то тогава със сигурност е някоя, която поне в гръб прилича на нея. Очевидно въпросната дама не се притеснява да се разхожда по плажа без горнище на банския, но е достатъчно дискретна, за да позволява в социалните мрежи да се разпространяват само снимки от тези моменти, на които е в гръб.

 

Припомняме, че крахът на връзката на Зоран и Силвия настъпи преди две години, малко след като спечели шестия сезон на „Сървайвър“ у нас. Той грабна наградата от 150 000 лева, а актрисата и синът им Сива, бяха в студиото на bTV, за да го подкрепят.

Това се случи през пролетта, а през лятото, Силвия обяви в социалните мрежи, че с режисьора се разделят, но така и не стана ясна причината, довела до това им решение. Мълвата носеше, че Зоран й е изневерил с участничка в риалитито, но тези слухове бяха опровергани.

 

Според Силвия Петкова връзката им с режисьора се е изчерпала, но двамата останали добри приятели. Факт е, че тя наистина поддържа добри отношения с бившия си, като задължително отбелязват заедно рождения ден на сина им.

Източник: Уикенд