October 13, 2024

Зрители се питат защо Анджела е в „Биг Брадър“, вместо в затвора

Това лято тя беше спипана да шофира след употреба на марихуана

https://kliuki.net/liubopitno/zriteli-se-pitat-zashto-andzhela-e-v-big-bradar-vmesto-v-zatvora/231920 Kliuki.net
Зрители се питат защо Анджела е в „Биг Брадър“, вместо в затвора

Новият Биг Брадър не само удари абсолютното дъно в родния шоубизнес, а и е започнал да го копае. До този сезон в риалитито влизаха основно ексцентрици, скандалджии и жени с по-леко поведение, а сега там се подвизава бръмчалка, която е по-скоро за зандана, отколкото за телевизионния екран. Вероятно вече се досещате, че става въпрос за Анджела Ташева, която във визитката си се похвали, че си изкарва парите с голи снимки и клипчета, които продава на загорели мъже, че е бисексуална и е създала мъжки вибратор със своя отливка на… (досещате се какво), уточнява тя.

 

Това пято тя беше спипана да шофира след употреба на марихуана, проверявана е за укриване на данъци, но вместо зад решетките е в Къщата на Големия брат. Ако продукцията може да обясни защо е вкарала в най-известната къща в България жена, която откровено стои не само встрани от моралните, но и от законовите норми, нека да се изкаже. В противен случай би следвало веднага да се извини на зрителите си и да предаде 24-годишната кандидатка за слава на органите за опазване на обществения ред. Защото това лято Анджела Ташева е била спипана да шофира напушена. Случката е от месец юни, когато е спипана в центъра на София.

Малко преди 20 часа бръмчалката е спряна от полицаи на столичния булевард „Черни връх“. Ченгетата се усъмняват в нея, тъй като забелязват, че очите й блуждаят.

Правят й тестове за наркотици и алкохол. Тестът за алкохол е отрицателен, но се оказва, че нахаканата брюнетка е под влияние на марихуана. Анджела отказва да даде кръвна проба, доброволно предава на униформите тузарското си возило ВМW Х5.

Отървава се с гаранция от символичните 2000 лева, понеже се оказва, че нахаканата варненка няма официални доходи.

 

Още тогава - през юни, е разпоредена проверка на доходите на Ташева, защото органите на реда имат основателни съмнения, че тя укрива данъци. Докъде е стигнала тази проверка, не е ясно, но самата Анджела още тогава се хвали, че прибира по 9 бона на месец от платформата „Онли фенс“, в която се изявява без дрехи пред камера. Тя не крие, че е предоставила креватни ласки на фен.

 

Ако е продължила с това занимание, портмонето й се препълва още повече, а след участието й в риалитито на Нова тв тарифата със сигурност ще скочи.

 

В телевизионната си визитка самата Анджела не крие, че печели луди пари от мъжете, които за нея са банкомати. Би следвало органите на реда да се задействат по въпроса с нейните данъци и вместо да се фръцка по телевизията, да я заставят да се яви за обяснения пред тях.

 

Минути след като влезе в Къщата, зрители разпространиха клипче, на което самата Ташева е заснела как се друса, заедно със своя приятелка, излегнала се без бельо пред камерата. Записът е направен, когато едната от ръцете й все още е била покрита с татуировки, както в момента. Брадърката твърди, ча е бисексуална и има връзка с жена. В миналото й се е налагало да краде, твърди, че е било за да оцелее. Взимала е наркотици, бягала е от дома си и е била в детски затвор. Преди година същата „звезда". участва в интернет шоуто „Къщата на инфлуенсърите” и разказва, че като малка е правела доста нелегални неща.

„На 17 години участвах в кражба на коли, но не искам да говоря за това“, откровеничи Ташева.

 

Тя често е налитала и на бой, а има и стара вражда с психоложката Александра Гърдева, нашумяла в първия сезон на риалитито „Ергенът”. Двете се скарват жестоко в „Къщата на инфлуенсърите”. Повод за скандала е игра, в която момичетата трябва да пеят. Най-добре се представя друга „ергенка” – Габриела от втория сезон на риалитито, но Анджела й дава ниска оценка. Гърдева застава на страната на „колежката”, а Ташева само това и чака – започва да крещи и да обижда терапевтката, която пък влиза в професионална роля и се опитва да анализира врагинята. Враждата им продължава и до днес, а в Къщата на Големия брат заедно с Ташева е и бащата на Алекс – диджей Пацо. Очаква се лошите отношения между варненката с леко поведение и терапевтката със слаби нерви да се отразят и в отношенията на Ташева с таткото на Гърдева.

Източник: Уикенд