май 09, 2024

Звезда ли? Мила Йовович съвсем се запусна (Актрисата втрещи с намачкана тениска и стари дънки – Снимки)

Дори и най-обикновените домакини не биха отишли така до близкия магазин

https://kliuki.net/kliuki/zvezda-li-mila-yovovich-savsem-se-zapusna-aktrisata-vtreshti-s-namachkana-teniska-i-stari-danki-snimki/210061 Kliuki.net
Звезда ли? Мила Йовович съвсем се запусна (Актрисата втрещи с намачкана тениска и стари дънки – Снимки)

Природата възнагради Мила Йовович не само с талант, но и със зашеметяващ външен вид. Когато Мила е на пет години, семейството й емигрира в Лондон и оттам отива в Лос Анджелис. В Холивуд от 11-годишна възраст Йовович започва да гради кариера под строгия поглед на майка си. Въпреки това, строгостта беше условна, тъй като момичето веднага стана модел и понякога участваше в доста смели фотосесии. Режисьорите не можаха да устоят на красотата и чара на Мила и тя започна да получава роли във филми.

След това дойде славата - и все повече и повече звездни роли, в които тя въплъти най-дивите мъжки фантазии. Скоро тя започна да се смята за истински секс символ: яркият й външен вид дори без грим, нейната момичешка, крехка фигура и провокативните тоалети, които дизайнерите на костюми измислиха за нея, допринесоха за това.

Звезда ли? Мила Йовович съвсем се запусна (Актрисата втрещи с намачкана тениска и стари дънки – Снимки)

Но времето минава и всъщност Мила слага край на филмовата си кариера. Отдавна не сме чували нищо за снимки със звездата. Но най-голямата дъщеря на Йовович, Евър Габо, блестящо „пое щафетата“ и вече засенчи известната си майка. Включително и на червения килим.

И Мила, уви, сякаш се е отказала от себе си.Потребителите на интернет наскоро я кръстиха „Мис Неподредена“: тя изглежда толкова небрежна и странна, когато успее да бъде видяна публично.

Звезда ли? Мила Йовович съвсем се запусна (Актрисата втрещи с намачкана тениска и стари дънки – Снимки) - Снимка 2

Сега звездата беше снимана в Лос Анджелис. Небрежна прическа, измачкана  стара прозрачна тениска, не много чисти дънки, които не стават – дори обикновените момичета трудно биха се съгласили да излязат от вкъщи така.

„Но тя е само на 47 години, а е звезда. Как можа да се занемари и запусне  така?“, възмущават се интернет потребители.

Източник: Wday.ru