October 19, 2024

Звездата от „Един за друг“ и „Игри на волята“ Денислава Велкова: Вече съм готова за нова любов

Отново ще води подкаста в „Един за друг“

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-edin-za-drug-i-igri-na-volyata-denislava-velkova-veche-sam-gotova-za-nova-lyubov/232319 Kliuki.net
Звездата от „Един за друг“ и „Игри на волята“ Денислава Велкова: Вече съм готова за нова любов

Денислава Велкова стана популярна покрай участието си в предаването „Един за друг“ преди 3 години, а миналата есен събра симпатиите на телевизионната публика и с участието си в „Игри на волята“, където демонстрира страхотни качества и съвсем заслужено стигна до финалната фаза на състезанието.

 

Денислава признава, че винаги изостава с 2-3 епизода от новия сезон на „Игри на волята“, защото се прибира адски уморена и заспива на дивана. И макар Мартин Елвиса да й звъни редовно, за да коментират разни ситуации в предаването, тя е категорична, че това няма как да се случи, ако не го е гледала.

Благородно завижда на участниците в шестия сезон на „Игри на волята” за новите изпитания и локации, както и за новата арена.

Нямала търпение да започне новият сезон, но явно очакванията й за участниците са били прекалено високи, та сега й се струват леко скучни и безхарактерни. Категорична е, че в новия сезон липсват колоритни образи като миналогодишната. Макар някои да се опитват да им подражават, вижда само бледи имитации на Мартин Елвиса, на майка й Виолета и на Крум. Не крие, че иска да гледа нещо ново, а не техни подобия и допълва, че оригиналите винаги са по интересни от копията.

 

Отбелязва, че ако сега бе сред участниците в „Игрите“, което и племе да беше попаднала, щяла да се чувства много самотна. Като човек, който е участвал във формата, смята, че е в състояние да разконспирира някои неща, разните му наговаряния и т.н. Определено щяло да й е тежко с хора, които не се държат един за друг.

 

Най-сериозна конкуренция вижда в лицето на Силвия Радулова, която до момента се показва като единствената адекватно мислеща жена в шестия сезон на „Игрите“, и колкото и да я поставят в лоша позиция, тя успява се държи. Представя се добре и в битките на арената, справя се много добре за годините си.

 

И Денислава, подобно на Мартин Елвиса отговаря, че двамата са много близки, излизат и се забавляват заедно, в момента са приятели, но не се знае какво ще стане накрая. Твърди, че е абсолютно възможно и да й стане гадже.

 

Отбелязва, че не поддържа контакт с много от хората, с които се е състезавала в „Игрите“, с двама-трима от тях дори изобщо не се разбира и за нищо на света не би желала да ги вижда и да комуникира с тях. Твърди, че е простила и на Рълев, както и на себе си, тъй като и двамата допуснали грешки, но сега гледа да стои далеч от него. Останала обаче силно разочарована от него, тъй като далеч не е това, за което се представял.

 

Категорична е, че с Кристиян Кирилов не е имала абсолютно никакви отношения и предпочита  да остане така. Помията, която той избълвал след участието й в „Игрите", опитите му да се възползва от известността й, били много далеч от поведение на зрял мъж. Изобщо не я вълнува какво се случва с него, а се надява и той да не се интересува от нейния живот.

 

Не е във връзка, откакто се разделила с Рълев – цяла година свобода. А и след като приключила с него не й се занимавало с мъже. Излизало й се, живеело й се, било й добре да е сама. Сега е готова за нещо по-сериозно, но не крие, че това, което е „на пазара", й се струва малко плашещо.

 

Отново ще води подкаста на „Един за друг“ и не крие, че това много я радва. Смята, че е коригирала недостатъците си като водеща и зрителите ще имат възможността да я видят в друга светлина. Поради огромната си емоционалност, съпреживява всичко с двойките в предаването. От година насам работи и по реализацията на тийнейдърската й мечта – груминг салон. Наложило й се да се потруди сериозно това лято, тъй като трябвало да събере пари. Тъй като снимала доста реклами, успяла да спести значителна сума.

 

Майката на Денислава често я определя като милионерка, защото тя, сестра й и майка й, стоят зад нея. Макар блондинката да е наясно, че ако много закъса, всички те никога няма да я оставят на произвола на съдбата, подчертава, че никога не е получавала нищо даром. Майка й и леля й ще й помогнат със средства за груминг салона, но както е видно, не чака само на тях.

 

Леля й е компютърен инженер и от години живее в Щатите. С майка й живеят на разстояние 10 минути една от друга. Поради тази причина Денислава често се определя като щастливка с две прекрасни майки.

 

Отбелязва, че към днешна дата спортът е останал на заден план, тъй като рядко има време за тренировки. От толкова диети накрая си възпалила гастрита, та й се наложило да обикаля по доктори. Подчертава дебело, че храненето веднъж на ден разваля стомаха. Направили й гастроскопия и сега чака да излезе биопсията. Най-вероятно я мъчи някаква бактерия, която ще се наложи да лекува, защото червата и стомахът ми са възпалени. След като излязла от „Игри на волята”, била изпаднала в дупка от преживяното в предаването и хейта по нея, та отслабнала значително. В момента теглото й е нормално.

 

В онзи, момент, в който била в особено състояние, се боядисала черна, след като години наред била блондинка. В момента отново е руса, но тъй като се налага да ходи редовно на терапии, носи екстеншъни, с които прикрива изтощената си коса. От известно време си мисли дали да не се боядиса в по-тъмен цвят, за да си заздрави косъма.

Източник: Уикенд