October 27, 2024

Звездата от „Ергенът“ и „Хелс Китчън“ Алекс Гърдева: От трите деца на баща ми, аз съм единствената несемейна

На 37 г. вече е готова да създаде семейство

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-ergenat-i-hels-kitchan-aleks-gardeva-ot-trite-deca-na-bashta-mi-az-sam-edinstvenata-nesemeyna/232678 Kliuki.net
Звездата от „Ергенът“ и „Хелс Китчън“ Алекс Гърдева: От трите деца на баща ми, аз съм единствената несемейна

Името на Александра Гърдева нашумя през 2022 г. с изявите й в романтичното риалити „Ергенът“, а две години по-късно тя отново изгря в праймтайма от февруари до май, когато взе участие в отбора на знаменитостите в кулинарния формат „Хелс Китчън“. Тогава тя готвеше пред камерите, заедно с Китодар Тодоров, Гатьо, Тома Здравков и др. Заради горещите котлони и строгият шеф Виктор Ангелов, обстановката в Кухнята на Ада, бе повече от напечена. Тя се нажежаваше допълнително и от конфликтите на Гърдева с певицата Бони.

 

Тя признава, че гледа „Биг Брадър“ винаги когато може, а  когато е  изпуснала някой епизод, си го пуска по-късно и следя внимателно случващото се на екрана. От наблюдаваното досега не е изненадана от поведението на баща й. Познава го добре и вижда, че е себе си в шоуто, в което има и други готини и свежи хора. Някои от участниците ги знае от преди. Едната е Анджела – с нея били заедно в интернет риалитито „Къщата на инфлуенсърите".

От излъчените досега епизоди няма лошо мнение за никого от съквартирантите. Установява че, че не им е лесно. Като терапевт наблюдава как някои стигат до разни детски травми, но това е съвсем нормално за средата, в която се намират.

 

Отбелязва, че би гостувала в студиото, за да защити баща си при евентуална номинация, но не би се чувствала комфортно като участник. В този ред на мисли отсича категорично, че не би влязла, та дори да е с баща й в Къщата. Ако обаче я поканят във „ВИП Брадър“, можело и да склони при определени условия.

 

Не крие, че останала изненадана, когато баща й, й споделил, че си е пуснал документи за участие в кастинга на „Биг Брадър". Казал й , че вече е направил толкова много неща в живота, че иска да усети и какво е в Къщата. Подкрепила го, но го предупредила, че няма да е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Обяснила му на какво ще бъде подложен, ако стане един от участниците във формата

 

Гърдева посочва, че баща й от доста време си е в България и е абсурдно да се тиражира, че държат дистанция един от друг. Тя също видяла въпросната статия, в която се твърди, че не са близки.

Това, което заявила в интервю преди време, не се тълкува коректно. Тогава казала, че когато баща й бил в Америка като емигрант, 14 години не се виждали. В този период обаче са се чували и дори са си говорили с часове по телефона. Казано с други думи – никога не са прекъсвали връзката си. Това, че е бил в чужбина и не е бил до децата си, не го прави лош родител. Много го обича, както и той нея. Определя го като добър човек, дори прекрасен – направил три деца и всички са успешни хора.

 

Макар в момента да си е в България, той не се е прибрал за постоянно – идва си, стои известно време и след това отново заминава за САЩ. Има си къща във Флорида, за която нито той, нито тя, нито някой друг от близките им знае дали не е пострадала от урагана „Милтън“. След като излезе от „Биг Брадър“, баща й ще проучи какво се е случило с имота му. Стиска палци всичко да е наред.

 

Когато е отишъл в Америка, се е занимавал с много неща. Гърдева го определя като трудолюбив човек, който не се плаши от работа.

Не може обаче да разбере злобните писания, че бил тираджия. Това си е тежка и отговорна работа и трябва да се приветства всеки, който е готов да се нагърби с нея. Бил е и диджей, а двамата имали заведение на плаж в Испания. От 15 г. той прекарва всяко лято в България. Върти бизнес на нашето Черноморие – последно имал две фреш

барчета. За сметка на това е истина твърдението, че има мотор за 40 000 евро, дори има два, тъй като им е голям фен.

 

През лятото спасил човек от удавяне в Созопол и на следващия ден пострадал от мотора, паднал върху крака му. Травмите му били доста сериозни. Имал скъсани връзки и се наложило да се подложи на две операции, в резултат на което изкарал доста време в болница. Положението му било доста сериозно, а Гърдева смятала, че ще се откаже от влизането си в риалитито.

 

Бащата на Александра Гърдева има жена в живота си от 5 години. Тя твърди, че не само се познават с нея, а и много се обичат. Когато се събират по празници са като голямо италианско семейство – щастливи са заедно, непрекъснато общуват един с друг. Баща й има само три деца – кака й е с година и 5 месеца по-голяма от нея и е семеен тип, а брат й е с 3 години по-голям от нея, също е семеен и работи като майстор. Тя единствена от трите деца на баща й не е минала под венчило.

 

Макар Алекс да разбра за съществуването на брат й по време на участието й в „Ергенът“, е категорична, че няма какво да прощава на баща си, тъй като е бил млад и не може да вини никого. За сметка на това изчела доста отвратителни твърдения в интернет пространството по тази тема и не може да забрави злобата на непознати хора по адрес на баща й.

За разлика от баща й, майка й няма мъж в живота си към днешна дата, тъй като наскоро се разделила с човека, с когото били заедно цели 15 години.

 

Алекс признава, че има човек в живота й, но не бърза да го определя като гадже, тъй като допуска бавно хората близо до себе си. Към момента са в период на опознаване и макар първите й впечатления да са, че е прекрасен човек, не живеят под един покрив.

 

На 37 години вече се чувства напълно готова да създаде семейство, но иска човекът, който ще бъде с нея, да е на същото ментално ниво. Това е и причината, поради която все още не е създала семейство. Не се страхува от това да не остане сама, повече я плаши да не се окаже с неподходящ мъж. Иска да роди две деца и да осинови трето, стига разбира се да може да си го позволи.

 

В този ред на мисли подчертава дебело, че финансовото състояние на мъжа до нея, е от огромна важност. Категорично не би допуснала в живота си някого, когото да трябва да издържа и обгрижва. И макар да смята за добре мъжът да изкарва поне колкото жената, все пак интелектът остава най-важен за нея.

Източник: Уикенд