май 02, 2024

Звездата от „Клетката“ Юлиян Малинов: На 42 съм и все още съм в топ форма

Радва се, когато с половинката му участват в един и същ проект

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-kletkata-yuliyan-malinov-na-42-sam-i-vse-oshte-sam-v-top-forma/212305 Kliuki.net
Звездата от „Клетката“ Юлиян Малинов: На 42 съм и все още съм в топ форма

След като цяла пролет актьорът Юлиян Малинов забавляваше зрителите на Нова тв с ролята си в „Много мой човек“, сега се подвизава в сериала „Клетката“, където играе с половинката му Гергана Данданова.

 

Макар да признава, че отдавна не е работил на една сцена с половинката си Гергана Данданова, подчертава, че тя е от актрисите, с които иска да си партнира. За него е истинско удоволствие, когато участват в един и същ проект.

 

По повод на това, че е боядисала косата за новата си роля, Юлиян посочва, че харесва съпругата си всякак, дори и да се наложи (не дай боже) да обръсне главата си заради роля.

Твърди, че размерът на хонорара не е определящ при решението му дали да приеме роля. Трябва обаче проектът и ролята, за които го искат, да го провокират.

 

Труди се от 15-годишен, тъй като още тогава искал да е самостоятелен и да не натоварва родителите си с разходи по него. Бил е барман, сервитьор, личен шофьор и строителен работник.

 

Звездата от „Клетката“ Юлиян Малинов: На 42 съм и все още съм в топ форма

 

Според него любовта и уважението трябва да са на първо място при всяка двойка. Освен това партньорите трябва да се научат да се приемат такива, каквито са. Двамата с половинката му също са имали търкания, но винаги са се подкрепяли. Тя е по-отстъпчива от двамата, а и доста по-спокойна, докато той е инат, избухлив и емоционален.

 

Не са се разделяли, но са имали случаи, в които са си мълчали и смята, че това е по-добрият вариант, отколкото да се бият или да си крещят. Дава си сметка, че с годините е улегнал и вече не си хаби нервите да глупости. След снимките на „Клетката“ отскочили със семейството за 10 дни до Гърция. Наскоро били за малко до Бургас и околностите. Чувства се свободен, когато кара мотора си. Обожава спорта, но напоследък поради липса на време залага предимно на смесени фитнес и бокс занимания.

Източник: Уикенд