май 03, 2024

Звездата от Народния театър и сериалите „Пътят на честта“ и „Съни бийч“ Любомир Петкашев: Хванах последния влак за живота!

На 69 години все още не е изгубил купонджийския си дух

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-narodniya-teatar-i-serialite-patyat-na-chestta-i-sani-biych-lyubomir-petkashev-hvanah-posledniya-vlak-za-zhivota/208303 Kliuki.net
Звездата от Народния театър и сериалите „Пътят на честта“ и „Съни бийч“ Любомир Петкашев: Хванах последния влак за живота!

Актьорът Любомир Петкашев най-накрая въздъхна с облекчение, след като станаха ясни резултатите от хистологията му. С премахването на цялата простата е успял да се избави от коварния рак. Лекарят също потвърдил, че всичко лошо вече е зад гърба му.

 

Звездата от Народния театър и сериалите Пътят на честта, „Съни бийч“, „Столичани в повече“, „Лъжите в нас“ и новият сериал на bTV „Алфа“ събира сили вкъщи, но скоро ще се завърне отново на работа и ще радва публиката с участието си в постановки, кино и тв продукции.

 

След операцията от рак на простатата споделя, че се чувства като човек, който живее втори живот. Не крие задоволството си от това, че е отстранил навреме опасното нещо от себе си. Не се страхувал от самата операция, а от това ракът да не се разрасне, тъй като това щяло да бъде фатално за него. Отначало му казали, че няма онкологично заболяване, но след като негов роднина – лекар го посъветвал да си направи ядрено магнитен резонанс, резултатът излязъл налице. Затова казва, че с тичане успял да се качи в последния вагон на влака на живота.

 

Звездата от Народния театър и сериалите „Пътят на честта“ и „Съни бийч“ Любомир Петкашев: Хванах последния влак за живота!

Не крие, че се чувства леко омаломощен, а като върви по улицата има усещането, че вятърът ще го духне. Покрай здравословното премеждие отслабнал с 8 кг. Въпреки всичко и през новия сезон ще продължи да играе в постановките, в които участва. От 11 септември стартират снимките на новия сезон на „Съни бийч“, предстои и премиерата на криминалния сериал Алфа по bTV. 

 

Доволен е, че заплатата от Народния театър и хонорарите от участията му в сериали, му позволяват да живее прилично. Радва се на съпругата си Антонина Желязкова, с която са заедно от 40 години, на децата и внуците си и е категоричен, че те са смисълът на живота му. В отлични отношения е с братовчедките си Ани Салич и Мая Бежанска. Все още не се е отказал да построи къща в родното си село Падеш, но все още го спъват някакви си документи, но се надява, че скоро ще се оправи и с тях. Макар и на 69 години, все още е запазил купонджийския си дух и не пропуска веселба. Обожава да пие водка и ракия, но си знае мярката.

Източник: Уикенд