април 27, 2024

Звездата от „Ол инклузив“ и „Под прикритие“ Яна Огнянова: Трудовият ми стаж започна зад щанда в „Плод и зеленчук“

Категорична е, че дори в тежки моменти човек трябва да гледа напред, търсейки щастието

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-ol-inkluziv-i-pod-prikritie-yana-ognyanova-trudoviyat-mi-stazh-zapochna-zad-shtanda-v-plod-i-zelenchuk/214936 Kliuki.net
Звездата от „Ол инклузив“ и „Под прикритие“ Яна Огнянова: Трудовият ми стаж започна зад щанда в „Плод и зеленчук“

Актрисата Яна Огнянова, която влезе в ролята на Марина Динева в сериала „Ол инклузив“ отбелязва, че й е много приятно да влиза в кожата й и й се получава с лекота. Още в момента, в който отишла на кастинга знаела, че тази роля е нейната.

 

Признава, че най-некомфортно пред камера се е чувствала в „Под прикритие“, където взривяват екранния й съпруг, тъй като й се наложило да запали цигара в полицията, където я разпитвали за случилото се, а тя не пуши. В крайна сметка заради цигарите й станало много лошо.

 

Трудовият й стаж започнал зад щанда на „Плод и зеленчук“, където й било толкоз скучно, че разнообразявала деня си имитирайки клиентите. Издържала на тази работа само 2-3 месеца, тъй като си дала сметка, че това не е нейното призвание. На 20 започнала работа като учителка по английски в държавно училище и отначало й било много трудно. Учениците я замеряли с кашони, топчета хартия, листове… В края на учебната година обаче толкоз много я били заобичали, че я затрупали с букети. Плакали за нея, когато си тръгнала от училището. Работила е и като преводачка.

 

Звездата от „Ол инклузив“ и „Под прикритие“ Яна Огнянова: Трудовият ми стаж започна зад щанда в „Плод и зеленчук“

Признава, че винаги има спадове в живота на артиста на свободна практика, но в никакъв случай не трябва да стоиш и да чакаш, а да работиш за себе си. Категорична е, че не се отказват дори и малки роли, защото след тях могат да дойдат и значими предложения. Като цяло пътят е трънлив и изпълнен с рискове, но е убедена, че който се бори, се справя. Налага й се да работи и на други места, за да може да си позволи да е актриса на свободна практика. Тя е от хората, които носят много дини под една мишница, защото все една от тях ще остане здрава.

Формата си поддържа с тренировки у дома, а най-добре отдъхва на СПА, където може да се скрие в тъмното на парната баня и да релаксира.

 

Тъжно й е, че роднините й са в чужбина, тук е само баба й. Родителите й са в Кипър, а двамата й по-малки братя – в Италия и Великобритания. Трудно й било, когато се развели със съпруга й след 10-годишен брак, но заради синовете й, не си позволила да страда дълго и да изпада в депресия и самосъжаление. Категорична е, че дори в такива тежки моменти човек трябва да гледа напред, търсейки щастието, а не да се оставя в миналото.

 

Когато е изправена пред сериозен проблем, първо го преживява, след което преминава през сарказъм и накрая се оправя.

Източник: Уикенд