май 06, 2024

Звездата от „Откраднат живот“, „Лъжите в нас“ и „Алея на славата“ Свежен Младенов: Бог ме е спасявал много пъти

Щял да тръгне по друг път, ако Ламбо не го бил приел в класа си

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-otkradnat-zhivot-lazhite-v-nas-i-aleya-na-slavata-svezhen-mladenov-bog-me-e-spasyaval-mnogo-pati/208743 Kliuki.net
Звездата от „Откраднат живот“, „Лъжите в нас“ и „Алея на славата“ Свежен Младенов: Бог ме е спасявал много пъти

Сред главните действащи лица в сериала „Алея на славата“, който ще стартира на 26 септември по Нова тв, е актьорът Свежен Младенов, познат от участието му в теленовелите „Откраднат живот“, „Лъжите в нас“, „Порталът“. Изявите му на малък екран обаче далеч не са единственото му занимание. Приоритет за него остават ангажиментите му на сцена. Актьорът е част от театър „Възраждане“, но има участия и в други храмове на Мелпомена.

 

Разкрива, че първоначално бил извикан за една роля в сериала, но после му била поверена друга. Що се отнася до заплащането е категоричен, че човек винаги трябва да е доволен от работата си и допълва, че не е станал актьор заради парите, а заради тръпката и предизвикателствата, пред които го изправя.

 

Категоричен е, че не би приел роля, която не е предизвикателство за него. Стефан Данаилов е човекът, отворил вратите на НАТФИЗ за него, в противен случай щял да поеме по друг път.

Популярността го застигнала след участието в сериала „Откраднат живот“, но пък не крие, че сериала, който харесва най-много, е „Порталът“.

 

Звездата от „Откраднат живот“, „Лъжите в нас“ и „Алея на славата“ Свежен Младенов: Бог ме е спасявал много пъти

Признава, че и до ден днешен има сценична треска. Самият той никога не е бил жертва на насилие, но е дете на разведени родители. Веднъж станал свидетел на скандал между родителите му, малко преди да се разделят. Дава си сметка, че хората често проявяват слабост и поради тази причина реагират с агресия, било то вербална или физическа. Въпреки това е категоричен, че в никакъв случай не оправдава насилието.

 

Вярва в Господ, откакто брат му скочил от петия етаж и оцелял. Отбелязва, че преди инцидента с брат му рядко сядали да вечерят заедно, но след случката започнали да се търсят повече. Към днешна дата при нужда, винаги прибягва до Библията. Убеден е, че Господ е спасявал многократно живота му.

Източник: Уикенд