април 28, 2024

Звездата от „Пътят на честта“, „Връзки“ и „София вкъщи“ Илияна Лазарова: Не разбирам защо хората решават споровете със сила

Винаги получава ролята на изкусителка, макар да е примерна съпруга

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-patyat-na-chestta-vrazki-i-sofiya-vkashti-iliyana-lazarova-ne-razbiram-zashto-horata-reshavat-sporovete-sas-sila/215965 Kliuki.net
Звездата от „Пътят на честта“, „Връзки“ и „София вкъщи“ Илияна Лазарова: Не разбирам защо хората решават споровете със сила

Актрисата Илияна Лазарова, която се изявява като Стела в „Пътят на честта“, Силвия от „Връзки“, суровата брокерка Камелия от „София вкъщи“ и др., е от малкото щастливки, чиито съпрузи се грижат за децата, когато тя е ангажирана. Припомняме, че е омъжена за бизнесмена Красимир Аначков.

 

И макар да е примерна съпруга, която не поглежда встрани, винаги получава роли на изкусителка. Твърди, че ако не била актриса, щяла да стане лекар, тъй като винаги се е вълнувала от медицината и биологията. Мистерията на човешкото тяло й е много интересна и винаги я е вълнувала.

 

Звездата от „Пътят на честта“, „Връзки“ и „София вкъщи“ Илияна Лазарова: Не разбирам защо хората решават споровете със сила

По заръка на родителите й, които държали да има такова образование, което да й влезе в употреба в работата й като продуцент, завършва финанси.

Дъщеря й Емма от предишна връзка, която е в тийнейджърска възраст, има данни за модел и очевидно се е насочила натам.

 

Агресията е нещото, от което се ужасява. След случая Дебора от Стара Загора, живяла в ужас и сънувала кошмари седмици наред. За секунда си представила как дъщеря й се влюбва в малоумен младеж и изтръпнала. Признава, че се плаши от агресията в обществото и не разбира хората, които решават споровете си със сила. Недоумява защо, след като уж сме еволюирали, продължаваме да се държим като варвари.

 

Макар да се страхува да го изрече на глас, определя настоящия си съпруг като мъж мечта, тъй като е изключително толерантен и разбира лудата й същност. Твърди, че помежду им има кармична връзка и са сродни души.

 

Разбира се съпругът й не е много щастлив от интимните й сцени във филмите. Поради тази причина го поканила на снимачната площадка, за да се убеди, че заснемането на такава сцена не е купон, а огромно притеснение за всички. Признава, че тези сцени са й най-трудни и неприятни.

 

След ролята й на Стела в „Пътят на честта“ потърсила услугите на психолог, защото не можела да спи, сънувала кошмари, будела се от паник атаки, плачела нощем… Ролята отключила в нея фобии и страхове, явно на подсъзнателно ниво. Възстановяването й отнело 6 месеца.

 

Махнала силикона в бюста си след раждането на сина й Оливър, а причините за това й решение били много. Имала проблеми с кърменето, а след това получила мастит, имплантите й започнали да се изместват, а и не успяла да свикне с тях. Излишната тежест й пречела да спортува, а и обича да спи по корем. Като цяло се притеснила за здравето си и решила да се раздели със силикона, който носела цели 11 години. Към днешна дата се чуди защо изобщо си го е сложила. Категорична е, че без силикона се чувства по-секси.

 

Мечтае за роля, която да я предизвика и да може да разкрие целия си потенциал. Знае, че съвсем скоро й предстои такава роля, усеща го…

Източник: Уикенд