април 27, 2024

Звездата от сериала „Алфа“ и „Доза щастие“ Валентина Каролева: Загубата на майка ми Весела Тотева си остава в мен за цял живот

Сработила се много бързо с актьорския екип

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-seriala-alfa-i-doza-shtastie-valentina-karoleva-zagubata-na-mayka-mi-vesela-toteva-si-ostava-v-men-za-cyal-zhivot/219601 Kliuki.net
Звездата от сериала „Алфа“ и „Доза щастие“ Валентина Каролева: Загубата на майка ми Весела Тотева си остава в мен за цял живот

33-годишната Валентина Каролева – звездата от неделния сериал на bTV „Алфа“ е снаха на покойния финансист Владимир Каролев и дъщеря на покойната популярна журналистка Весела Тотева. Отбелязва, че попаднала в продукцията, след като говорили с агента й Юли Костов. Била изненадана, когато й звъннал, тъй като в България е работила само с режисьорката Яна Титова и продуцента Алек Алексиев, след което се прибрала в Англия.

 

Това, което й харесва в героинята й Рая е, че е много спортна натура, която избива стреса и нещата, които са й се случили в миналото чрез спорта. Признава, че тя самата цял живот е спортувала. Успяла да се сработи добре и с останалите актьори от екипа, макар да не познавала никого от тях. Трудно й било това, че не успяла изцяло да се потопи в образа на Рая, както би го сторила, превъплъщавайки се в майка й Весела Тотева в „Доза щастие“. Докато снимали „Алфа“, мозъкът й винаги бил наполовина при децата й, мислела си какво се случва с тях, дошла ли е детегледачката и т.н.

Не е от хората, които слагат кариерата пред семейството си. Подчертава, че на първо място е майка – Изабела е на 5 години, а синът й – на 2. Твърди, че вече успешно балансира между родителството и ангажиментите си на актриса. Признава, че в повечето случаи пътуванията й до България, са свързани с професионални ангажименти.

 

Към днешна дата в Англия е ангажирана с интересен филм на китайски режисьор, но работата й по този проект е доста по-различна от това което е играла до момента. Признава обаче, че ролите, които й се предлагат в България, са доста по-интересни.

В близки отношения са с баща й Антон Радославов, а с брат й Борис Станков, който е дете на майка й от Пламен Станков, се виждат всеки път, когато е в България.

Със съпруга й, който е банкер мечтаят да се върнат за постоянно в България.

 

На 4 март се навършиха 5 години от кончината на майка й Весела Тотева. Валентина признава, че продължава да я сънува, но не толкоз често, колкото преди. Вярва, че една такава голяма загуба оставя рана в душата за цял живот.

В последните години рядко й се случва да има време за почивка, но когато се появи такова, се затваря у дома, опъва си краката, пие чай и гледа сериали. Обожава криминалетата, както и документалните продукции за серийни убийства.

Източник: Уикенд