September 08, 2024

„Звездата от Татковци“, „Съни бийч“ и „Възвишение“ Стоян Дойчев: Не е изключено да успея да изплатя последната вноска от кредитите месец преди да издъхна

Ако го одобрят, ще се пробва и като водещ на игра

https://kliuki.net/liubopitno/zvezdata-ot-tatkovci-sani-biych-i-vazvishenie-stoyan-doychev-ne-e-izklyucheno-da-uspeya-da-izplatya-poslednata-vnoska-ot-kreditite-mesec-predi-da-izdahna/226761 Kliuki.net
„Звездата от Татковци“, „Съни бийч“ и „Възвишение“ Стоян Дойчев: Не е изключено да успея да изплатя последната вноска от кредитите месец преди да издъхна

И това лято звездата от хитовите филми „Възвишение“ и „Доза щастие“ Стоян Дойчев ще забавлява зрителите на bTV с ролята си на Радо в повторенията на сериала „Татковци“. 36-годишният актьор признава, че когато има време гледа сериала и е приятно изненадан, че го повтарят, при това в праймтайма.

Разкрива, че „Татковците“ запазили близостта си и след края на снимачния процес, и до днес продължават да работят заедно.

 

За негово съжаление, няма да има нов сезон на сериала, но е убеден, че ако имаше възможност, би променил много неща, предвид критичността му.

Това е и причината да избягва да ходи на премиерите на филмите – винаги си казва, че можел да изгради персонажа си и по-добре, и това го кара да се чувства дискомфортно.

Признава обаче, че участието в „Татковци“, е повишило популярността му.

Разкрива, че преди време се явил на кастинг за водещ на игра и е в очакване да научи дали е одобрен. Не крие, че изпитва страх от всяко предизвикателство, но пък и винаги подхожда с уважение към ангажимента. Дава си сметка, че няма гаранция, че ще се справи като водещ, защото е много по-различно от това, което е правил до момента. От доста време насам обаче нищо не му е на всяка цена, тъй като е достигнал до такъв етап от живота си, че семейството му е приоритет пред работата. Старае се да не се загуби като артист, но не и за сметка на времето с близките му.

 

Планира около 20 юли да отиде със съпругата и децата си на море в Гърция за десетина дни. Иска му се обаче да могат да отскочат за няколко дни и до родната му Варна, за да може близнаците да прекарат малко време с баба си и дядо си.

 

Категоричен е, че с приятелката му Мирела Василева си живеят добре и без брак, но пък, ако реши все пак да й предложи, ще се чуе. Отбелязва, че за момента имат само 2 деца и ще мисли за брак, когато станат 4-5. Приключил е с ремонта на апартамента и скоро ще започне ремонта на къщата, която купил преди време. Намира се на около час път от София.

 

Тъй като и двама имота купил с кредити, си дава сметка, че цял живот ще плаща на банката и нищо чудно да успее да погаси последната си вноска месец, преди да издъхне. Дава си обаче сметка, че когато изплати кредитите си, ще е на преклонна възраст. Избягва да отваря договорите с банките, за да не се напряга излишно. Отглеждат близнаците предимно с половинката му, но и бабите и дядовците помагат.

 

Не е доволен от факта, че е добавил 3-4 кг. към теглото си и при височина от 168-170 см. не му е ок да тежи 70 кг. Това е и една от причините да ходят на плаж в Гърция, за да не го гледат българите, че не е в най-добрата си форма.

Убеден е, че може да отслабне за 15 дни, спортувайки и хранейки се правилно, но в момента няма нужното време за това, тъй като приоритет са му семейството и работата.

Източник: Уикенд