май 19, 2024

Алек от “Ергенът” остави без роза Гълъбина (Наперената бизнес анализаторка не скри разочарованието си – Подробности)

36-годишната амбициозна дама е първата, която си тръгна от шоуто

https://kliuki.net/reality/alek-ot-ergenat-ostavi-bez-roza-galabina-naperenata-biznes-analizatorka-ne-skri-razocharovanieto-si-podrobnosti/218607 Kliuki.net
Алек от “Ергенът” остави без роза Гълъбина (Наперената бизнес анализаторка не скри разочарованието си – Подробности)

Желанието ѝ да впечатли Ерген №3, удари на камък. Нито бизнес плановете ѝ за спечелване на сърцето му, нито приличната ѝ визитка успяха да преборят конкуренцията. Макар сървенованието в предаването да не е никак жестоко, все пак Гълъбина явно не съумя да се представи като жена, подходяща за Алек. Така Лилова стана първата дама, която не получи заветното цвете от Младенов. Тя не скри болката си от постъпката му в момента, когато не е чула името си, въпреки че такъв край никога не е невъзможен.

Гълъбина Лилова се представя като успешна, уверена и амбициозна жена, която все пак мечтае за стабилно семейство. Смелостта, според нея, е сред основните ѝ качества и каквото намисли, го постига. Смята, че директността ѝ в отношенията с хората повече ѝ пречи, отколкото ѝ помага. Дали пък точно наперената ѝ визитна картичка не изигра ключова роля в отпадането ѝ от шоуто, само Алек може да сподели.

Предаването събра стандартните типажи жени, които познаваме от миналите два сезона. За момента като най-симпатични за зрителите се очертават Магдалена Томова и Милена Соколова. Амбциите на двете дами се концентрират около Младенов като опция наистина да бъде любовта на живота им.

Източник: plovdiv24.bg