април 27, 2024

Алекс Раева и Краси Радков – пълен провал като водещи на „Денсинг Старс“

Ексвокалистката на Трифонов е качила около 15 кг.

https://kliuki.net/reality/aleks-raeva-i-krasi-radkov-palen-proval-kato-vodeshti-na-densing-stars/218663 Kliuki.net
Алекс Раева и Краси Радков – пълен провал като водещи на „Денсинг Старс“

Още при старта на предаването „Денсинг Старс“, зрителите на bTV забелязаха, че водещата Алекс Раева, се е ошишкала. Ексвокалистката на Слави Трифонов е добавила около 15 кг. към някогашната си вталена фигура и това лъсна още в първия епизод на танцувалното шоу.

 

Роклята не можа да прикрие наедрелите й ханш и корем, нито пък ръцете на екранната половинка на Краси Радков. Оказва се, че красавицата за пореден път е изгубила нелеката битка с килограмите, също като Лора Крумова.

 

Първоначално певицата бе слаба, след което рязко напълня, после пак се стопи след физическия и психическия тормоз, който й оказваше бившата й изгора Камен Атов. След като се раздели с него, тя се залюби с бизнесмена Любомир Плаханов, от когото забременя. По време на бременността наддаде доста, но след това успя да ги стопи.

Очевидно обаче стресът в последно време се е отразил пагубно на физиката й. Бившата половинка на Слави многократно е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането на добра форма й е коствало изключително много жертви и пот във фитнеса.

„От 12 години тренирам всеки божи ден. Ако спра за две седмици напълнявам с 5-6 килограма. Това е моят малък ад. Мария Игнатова една гира не е вдигнала от 10 години насам, а има дори мускули“, изплака преди време неволите си Раева.

За да поддържа добрата си форма, Алекс си бе направила фитнес студио у дома, но вече не й остава време да го използва.

 

На всичкото отгоре не се справи добре като водеща на „Денсинг Старс“, тъй като химията между нея и Краси Радков нещо не се получи. Зрителите пък останаха озадачени от народняшките реплики, подхвърляни по време на първия ефир. Тъй като риалитито не стартира добре, съвсем очаквано рейтингът му е с 10 процентни пункта под конкурентното „Хелс Китчън“, което вървеше паралелно по конкурентната Нова тв.

Източник: Уикенд