април 27, 2024

Александър Сано се цани за водещ в “Островът на 100-те гривни” (Актьорът с нетърпение стяга багажа – Подробности)

За ново предизвикателство се стяга бъдещият дядо

https://kliuki.net/reality/aleksandar-sano-se-cani-za-vodesht-v-ostrovat-na-100-te-grivni-aktyorat-s-netarpenie-styaga-bagazha-podrobnosti/220339 Kliuki.net
Александър Сано се цани за водещ в “Островът на 100-те гривни” (Актьорът с нетърпение стяга багажа – Подробности)

След като нещата в семейството му се поуталожиха и вече са на път радостни събития, той обръща внимание и на собственото си професионално развитие. Следващ етап в кариерата му ще бъде да се изявява като водещ за спряганото за доста различно от предаванията до момента риалити “Островът на 100-те гривни”. Очаква се първият сезон да тръгне в ефира на bTV, като за целта 30 участници ще се борят за голямата награда от цели 300 000 лева. За капак част от това приключение ще е и Александър Сано.

Актьорът споделя, че отдавна не е излизал от обичайната си рутина и има нужда от нещо свежо. При положение че обича и авантюризма, подобен формат явно му дава и доза адреналин, за да се включи в екипа му. Предварителният преглед на проекта го убедил, че все пак ще има новости, които да различават доста “Островът на 100-те гривни” от актуалните досега предавания.

Продукцията ще наблегне повече на интелекта и на способността за социализация, отколкото на чисто физическото оцеляване на участниците. Водещият пък, според единия от продуцентите – Николай Николов, няма да бъде просто статична фигура, а ще знае и най-малките подробности по пътя към победата.

Източник: lifestyle.bg