September 30, 2024

Ангел от “Игри на волята” с откровения след напускането си (Щангистът вкара Силвия в сочна интрига – Видео)

Шоуто приключи и за Гелето

https://kliuki.net/reality/angel-ot-igri-na-volyata-s-otkroveniya-sled-napuskaneto-si-shtangistat-vkara-silviya-v-sochna-intriga-video/231174 Kliuki.net
Ангел от “Игри на волята” с откровения след напускането си (Щангистът вкара Силвия в сочна интрига – Видео)

Ангел Русев е поредният участник, който се сбогува с мечтата за голямата награда. Контузията му по време на елиминационната битка на практика предреши финала и той трябваше да напусне. По думите му все още се възстановява от травмата, а това пречи и на тренировките му за бъдещи състезания.

След отпадането си от “Игри на волята” играчът не спестява коментара си както за своите слабости, така и за част от конкурентите си. Признава, че конфликтът с Раду е ескалирал, след като е станал капитан, но въпреки това го харесва и като човек, и като играч.

Подкастът “След Игрите” с участието на Ангел успя и да пусне сочна клюка за Силвия. Според тежкоатлета младата дама е популярна с това, че привлича млади мъже с тялото си. Въпреки че не смята стратегията ѝ в предаването за грешка, това вероятно ще се възприеме в негативен план от зрителите.

Наред с коментара си за съотборниците си в “Игри на волята” щангистът не забрави да спомене и колко му е липсвало семейството. По думите му то е най-голямата му сила, но и главната му слабост, тъй като са изключително свързани. Особено много му е липсвало малкото му дете.

Източник: telegraph.bg