October 05, 2024

Аут е по собствено желание! Ренета от “Игри на волята” с операция след напускането си, призна и за тръпка към Светлин (Видео)

Състезателката бе определяна като слабото звено в отбора на Дръзките

https://kliuki.net/reality/aut-e-po-sobstveno-zhelanie-reneta-ot-igri-na-volyata-s-operaciya-sled-napuskaneto-si-prizna-i-za-trapka-kam-svetlin-video/231370 Kliuki.net
Аут е по собствено желание! Ренета от “Игри на волята” с операция след напускането си, призна и за тръпка към Светлин (Видео)

Неуспехите ѝ в битките обаче са били провокирани от тежката ѝ контузия. В подкаста “След Игрите” Ренета подчерта, че макар да е изглеждало, че симулира, болките ѝ са били съвсем истински. Пред водещата Ваня Запрянова тя потвърди информацията за операцията, която е преживяла след излизането си от предаването. В крайна сметка явно се е оказало, че положението е по-сериозно, отколкото и на самата нея би ѝ се искало. Заради затрудненията в битките, както и поради силните болки дори през нощта Георгиева прецени, че е по-добре да напусне “Игри на волята” по собствено желание.

Напусналата участничка призна още, че е имала позитивна нагласа към приключението си, както и към всичките си съотборници. Въпреки че сестра ѝ я е записала за кастинг без нейно знание, все пак се е съгласила да се включи. Определя формата като “мечта”, но не своя собствена. Смята, че с влизането си всеки участник разчита и на повече последователи в социалните мрежи впоследствие. За Светлин пък предпочете да не отговаря категорично имат ли двамата по-интимни отношения. По всичко личи обаче, че Ренета не е безразлична към него.

Източник: dariknews.bg