October 23, 2024

Беба от “Биг Брадър” цепи мрака с вкус за мъже: Искам бой и адреналин! (Подробности)

Янева изненада с доста атрактивен избор на мъже в живота си

https://kliuki.net/reality/beba-ot-big-bradar-cepi-mraka-s-vkus-za-mazhe-iskam-boy-i-adrenalin-podrobnosti/232446 Kliuki.net
Беба от “Биг Брадър” цепи мрака с вкус за мъже: Искам бой и адреналин! (Подробности)

Нахаканата млада дама не си пада по скуката. Докато се занимаваше с прането, тя се отприщи и буквално заяви, че иска много адреналин във връзката си, дори и това да означава побоища. По думите на Беба на нея не ѝ допадат скучните мъже и се радва на тръпката и емоциите. Един мъж трябвало да се смее, после да плаче, а най-накрая дори да вземе да пребие някого. Така по вкуса ѝ явно са не само добре изглеждащите мачовци, но и мачовци с характер на побойници. Или както сама ги нарича – луди.

Признанието на Беба по темата отключи зрителските коментари от раз. В “Биг Брадър” тя си има обожател – Виктор, когото зрителите направо съжалиха. Според тях за младото момиче бургаският батка е просто играчка, с която да ѝ минава времето. Навън я чака сериозен приятел – по-привлекателен, по-умен и не на последно място, по-богат. Затова мераците на бургазлията изглеждат по-скоро смешни, тъй като Беба едва ли ще го предпочете пред далеч по-атрактивното си гадже, което на всичкото отгоре и държи на нея. Бие ли се той, остава загадка. Предвид вкуса ѝ за мъже като нищо може и да поступва някого от време на време.

Източник: lupa.bg