април 27, 2024

Бесен! Шеф Ангелов попиля Мисис Баба, изстреля и Розовата актриса при испанката (Подробности)

Hell's Kitchen България се разписва със “сериозен” подбор на кандидати

https://kliuki.net/reality/besen-shef-angelov-popilya-misis-baba-izstrelya-i-rozovata-aktrisa-pri-ispankata-podrobnosti/219040 Kliuki.net
Бесен! Шеф Ангелов попиля Мисис Баба, изстреля и Розовата актриса при испанката (Подробности)

Затова и пред шеф Ангелов се изправя възможността да беснее като за световно. Пореден повод за раздразнение му дадоха две от участничките, които вече не са част от шоуто. Колоритната Мисис Баба не съумя да покаже характер и присъствие и буквално го ошашави със своята салата в тиган. Кулинарят не сдържа емоциите си и отправи в ефир доста солидни почти обиди. Според него е неясно как Магдалена Динкова е спечелила изборите, при положение че буквално скача от грешка в грешка. И макар да се вихри като кметица, не ѝ е мястото в атрактивното му предаване. Мнозинството също застана на страната на шефа. Според някои Мисис Баба може да е първа на село, но възможностите ѝ не са достатъчни, за да бъде първа и в града.

Другата участничка, на която Ангелов показа вратата, бе лансираната като порноактриса Владимира Влахова. Провокативната дама даде заявка да бъде атрактивен образ предвид нестандартното си хоби, но стана ясно, че способностите ѝ в кухнята не са на очакваното ниво. Горещата мълва носи, че шефът е предприел нейното изгонване, за да не рискува брака си и отношенията с жена си. Така пред Владимира остава възможността да се радва на обичайните си занимания и на връзката си с партньорката от Барселона.

Източник: show.blitz.bg, flagman.bg