април 28, 2024

Билалов идвал почерпен в „Стани богат“

Никой от екипа на шоуто не можел да го търпи

https://kliuki.net/reality/bilalov-idval-pocherpen-v-stani-bogat/216650 Kliuki.net
Билалов идвал почерпен в „Стани богат“

Твърдението на Михаил Билалов, че е напуснал „Стани богат“, за да има повече време за актьорската си професия и предстоящото му турне в Америка, е много далеч от истината. Оказва се, че решението за раздяла с шоуто не е негово, а причината е, че той редовно прекалявал с алкохола по време на работа, което създавало проблеми на целия екип и вече не можели да го търпят.

 

Последните месеци, преди Билалов да освободи мястото си в „Стани богат“ били направо изтезание за екипа. Водещият не само се държал много зле и отказвал да се съобразява с тях, а и се държал арогантно, без каквото и да било уважение. Същевременно редовно бил подпийнал по време на работа, което допълнително сваляло всичките му задръжки, породени от доброто възпитание.

 

Билалов идвал почерпен в „Стани богат“

В „120 минути“ по bTV, Билалов обяви, че е взел решението за напускане още през юни. Припомняме, че по това време се завъртяха специалните благотворителни епизоди на предаването, водени от различни популярни личности, което бе своеобразно прослушване за постоянен договор с предаването. В крайна сметка актьорът остана в ефир, но не задълго. Заснел е последното си предаване като водещ на шоуто на 30 октомври.

 

Предвид, че от началото на турнето му, което стартира на 15 февруари и завършва на 17 март ще текат повторения, а новите епизоди на предаването се очакват след най-малко месец, това означава, че отсега до заминаването му има достатъчно време, за да бъдат заснети епизоди, които да се излъчват чак до лятната ваканция на медията. Явно обаче никой не иска да го прави и екипът предпочита да покани друга звезда на негово място.

 

Засега Ники Кънчев е фаворит за разкритото вакантно място. Мълвата носи, че се обсъждат и още няколко имена, сред които това на проф. Петър Стоянович и Краси Радков. 

В „120 минути“ Билалов отбеляза, че ще запълни свободното си време с нов проект, в който ще се изявява като продуцент. Освен това го чакали два театрални проекта от миналата година, а имал и бизнес, който трябвало да рестартира.

 

Известно е, че във Франция, където е живял с години, е ръководел фирма за озеленяване. Основава я, след като завършва там ландшафтна архитектура. По всяка вероятност ще рестартира именно този си бизнес.

Източник: Уикенд