май 20, 2024

Бони и Гатьо се обиждат на “пръчка” и “сливенско чеверме” (Завъртат люта битка по простотия в Hell’s Kitchen – Видео)

Кулинарното шоу дава смела заявка за цирк и вражди между участниците

https://kliuki.net/reality/boni-i-gatyo-se-obizhdat-na-prachka-i-slivensko-cheverme-zavartat-lyuta-bitka-po-prostotiya-v-hells-kitchen-video/218470 Kliuki.net
Бони и Гатьо се обиждат на “пръчка” и “сливенско чеверме” (Завъртат люта битка по простотия в Hell’s Kitchen – Видео)

Попфолк певицата Бони също успя да се включи в надпреварата и май няма да си губи времето само в представянето на кулинарни шедьоври. Поредно видео от кухнята се завъртя в Мрежата, за да подскаже на зрителя къде да очаква интрига. Изпълнителката определено не си държи езика зад зъбите и ударно насмита един от конкурентите си – Гатьо. Участникът от най-актуалния сезон на “Игри на волята” бе доста осмиван още в риалитито, а включването му в Hell’s Kitchen е доказан гарант за словесни изцепки. Така двамата герои явно ще има да делят много и при шеф Ангелов.

Пиперливият им език не остана незабелязан. Заявката на Бони да кълца Гатьо като сливенска пръчка, си е направо връх в словесността. След кълцането пък тя смята да го изпрати на жена му – за да го яде. Гатьо хич не смята да ѝ мълчи и отвръща на удара – фолкаджийката е насметена като “сливенско чеверме”, което, след като е изяло две банички в София, е станало голямата работа. Острият им език и обидите вероятно имат за цел да привлекат интереса на зрителите, но пък и издават, че между тях се очаква една от големите интриги в шоуто. Шеф Ангелов обича да строява участниците, а дали ще му се получи номерът, ще разберем скоро.

Източник: woman.bg