май 18, 2024

Бони излиза с корона от „Хелс Китчън“?

Много от зрителите са убедени, че тазгодишната победа ще е дамска

https://kliuki.net/reality/boni-izliza-s-korona-ot-hels-kitchan/222723 Kliuki.net
Бони излиза с корона от „Хелс Китчън“?

Четири имена на мъже се спрягат за основни претенденти за финала на готварското шоу „Хелс Китчън“ по Нова тв. Това са Лъчезар Чоткин, Димитър Красенов, Станислав Димитров и Иван Сарамандов. В средата на месеца ще стане ясно кой ще успее да грабне наградата от 100 000 лева от „Кухнята на ада“.

 

Всъщност победителят вече е ясен за участниците в предаването, техните близки, както и за целия екип на шоуто, тъй като финалът отдавна е заснет и епизодите, които зрителите гледат в момента, се излъчват на запис. Железни договори с продукцията обаче задължават всички да мълчат, тъй като в противен случай ще им се наложи да плащат унищожителни неустойки.

 

Факт е обаче, че винаги се намира по някой, който да издаде най-големите тайни на подобни риалитита и „Кухнята на ада“ не прави изключение. Още преди седмици изтече информацията, че от отбора на звездите короната на най-добрия готвач ще грабне фолк певицата Бони. Освен това става ясно, че всички жени от редовите играчи в шоуто, ще отпаднат преди полуфинала.

Много от зрителите са убедени, че тазгодишната победа ще е дамска и дори вещаят, че Никол ще е тази, която ще се окичи с нея, тъй като е завършила академия „Льо Кордон Бльо“, живее в Испания и се е прибрала в родината си специално заради кулинарното състезание.

Според очевидци, присъствали на заснемането на финалните епизоди, няма да е тя. До финала на предаването ще се доберат четирима мъже, които се готвят за място на финалите, а от там и за победата.

 

Факт е, че Чоткин изпъкна още на финала на готварското шоу като един от любимците на феновете на формата, макар от време на време да залага на хитрост, вместо на спортсменска игра. Според мълвата, той е любимец и на големия шеф в риалитито – Виктор Ангелов. Ще успее ли обаче да го задържи на своя страна докрая, ще стане ясно чак след 3 седмици, за когато е планирано излъчването на финала. Готвачът не крие, че от 2016 г. живее в Калифорния, където си е уредил живота и кариерата много добре и се е върнал в родината си единствено заради участието в „Кухнята на ада“ като от самото начало целта му е само една – победа.

 

Сарамандов също се представя добре с готвенето, но зрителите се шегуват, че може успешно да конкурира баскетболния треньор Тити Папазов по количество изплакани сълзи в ефира. Очевидно младият мъж трудно успява да контролира нервите си, а именно здравите нерви са основно изискване към победителя в състезанието. Според твърденията, той ще успее да се добере до полуфиналите, а какво ще се случи след това, ще разберем в предстоящите епизоди.

 

Последният – Станислав, е единственият от четиримата, който понякога прави включвания в социалните мрежи. Преди броени дни той сподели, че пред него стои голямо предизвикателство – ново начало, очевидно свързано с нов ресторант. Готвачът е показал и нещо като клип в социалните мрежи като към него е написал: „Не бива да си поставяме крайна цел, особено когато става въпрос за нашето развитие“.

 

Оказва се, че клипът е реклама на ресторант в луксозен хотел в Казанлък, където Станислав работи. Така и не става ясно обаче дали е главен готвач там. Не е изключено да е спечелил точки в родния си град след участието му в кулинарното предаване и да е получил повишение.

Източник: Уикенд