September 16, 2024

bTV сложи край на кастингите за „Ергенът“

Не е ясно дали практикува професията

https://kliuki.net/reality/btv-slozhi-kray-na-kastingite-za-ergenat/229326 Kliuki.net
bTV сложи край на кастингите за „Ергенът“

 

bTV сложи край на кастингите за серийни целувачи, имащи желание да блеснат в предстоящия 4-ти сезон на скандалното риалити „Ергенът“ звездата в новия сезон щял да е лекар на име Петков.

 

Това ще е първото издание на риалитито у нас, в което главният герой е избран с кастинг. Решението било взето след гръмкия скандал с „Ергенът“ от предишния сезон Алек Младенов, който си събра багажа и се изнесе от предаването без дама, като остави продуцентите в ужас и със зяпнали уста.

В крайна сметка се оказало, че русолявият ерген нямал ни най-малка представа в какво предаване влиза, приемайки да участва. Това била и причината, поради която се наложило през цялото време да му диктуват в слушалката какво да говори и как да се държи пред камерите, а след като отказал да си избере жена измежду финалистките, объркал всички предварителни планове на екипа.

Така на хората от продукцията им станало ясно, че занапред ще трябва да си подбират по-внимателно звездите, а най-добрият начин за това, безспорно е кастингът.

По този начин шанс да блеснат в предаването получават само мотивирани ергени, които трудно ще избягат без предупреждение.

 

Слухът от миналата сряда носи, че кастингът вече е приключил, а новият целувач на моми – Петко, е лекар по професия, но не е ясно дали я практикува.

Ако тази мълва наистина е вярна, то се очаква в най-скоро време самоличността му да бъде официално съобщена от bTV и да се подновят кастингите за моми, които бяха спрени внезапно в началото на лятото. Засега не става ясно кога ще са снимките на риалитито. Факт е обаче, че заради кастингите медията изпусна лятото, когато обикновено снима шоуто, така че възможностите са три.

 

Едната е да снимат есенно-зимен сезон, другата – да изпратят екипа с момите и Ергена някъде на топло в студените месеци, за да спазят традицията да запълват кадрите с полуголи тела, а третата – да не излъчват сезона през идната пролет, а да го оставят за по-нататък.

Източник: Уикенд