юли 27, 2024

Честита победа! Михаела и Венци от “Един за друг” ще харчат като за световно (Пророчески сън ги пратил на финал – Видео)

И романтичното риалити вече има своите финалисти

https://kliuki.net/reality/chestita-pobeda-mihaela-i-venci-ot-edin-za-drug-shte-harchat-kato-za-svetovno-prorocheski-san-gi-pratil-na-final-video/223689 Kliuki.net
Честита победа! Михаела и Венци от “Един за друг” ще харчат като за световно (Пророчески сън ги пратил на финал – Видео)

Оспорваният финал най-сетне доведе до победител и тук. С победа се окичиха Михаела и Венци и занапред им предстои да се разпореждат с немалката сума, която прибраха. По-силната половинка в двойката с открито сърце признава, че мечтата му е просто да изхарчи парите, но доколко намерението му ще се осъществи, предстои да видим.

В подкаста “Един без друг” те навестиха Денислава Велкова и пред нея коментираха както преживяванията си в предаването, така и как са се озовали там. Михаела не пропусна да подчертае, че мъжът ѝ не е имал никакво желание да се включи в риалитито. За щастие, още след първия ден разбрал, че нагласата му е грешна и им се очертават невероятни преживявания. Приятелските им отношения с част от другите двойки дошли изненадващо, но все пак в един момент по-скоро започнали да пречат, отколкото да ги бутат напред.

Венци пък, независимо от първоначалната си реакция, бил убеден, че ще си тръгнат с победата. За да вярва в това, безпорно му помогнал и пророчески сън, предзнаменуващ събитията. В крайна сметка влюбените си спечелиха първото място, а от тук насетне наистина трябва да помислят как да използват парите.

Източник: dariknews.bg, vbox7.com