October 12, 2024

Цирк! Дара и Мария Илиева се бият за участник на канадска, Графа им се вихри като комендант (Подробности)

Епизодите на емблематичното шоу често ще заприличват на цирк

https://kliuki.net/reality/cirk-dara-i-mariya-ilieva-se-biyat-za-uchastnik-na-kanadska-grafa-im-se-vihri-kato-komendant-podrobnosti/231772 Kliuki.net
Цирк! Дара и Мария Илиева се бият за участник на канадска, Графа им се вихри като комендант (Подробности)

Сред зрителите вече се забелязват и негативни коментари спрямо журито. Сред “обвиненията” например са най-вече постоянен стремеж към лигавене, позиране и превземки, които в крайна сметка сякаш убиват преклонението пред гласа на участника. В предстоящите епизоди пък май ще има от всичко, като Дара и Мария Илиева ще се включат и в директна битка помежду си. За да спечелят участник за своя отбор, двете дами ще премерят сили на канадска борба, а Графа ще им бъде комендант. Така между столовете на журиращите ще се проведе емблематична битка, а впоследствие ще се разбере и към кого ще се присъедини въпросният състезател.

В друг момент от шоуто Дара ще влезе в ролята на предизвикващ. Тя ще изправи Графа и Мария Илиева един срещу друг в импровизирано състезание, което ще се проведе на сцената. Целта отново ще бъде всеки от тях да се пребори за атрактивно попълнение в отбора си. Доколко подобни предизвикателства са добра идея, зрителят може сам да прецени. На мнозина прави впечатление доста честото излизане от рамките сред журито, като неведнъж преклонението пред нечий глас сякаш прераства в лигавене пред камерата. За момента по-критикувани са дамите, а специално Иван Лечев демонстрира най-обрано присъствие.

Източник: lupa.bg