април 28, 2024

Денислава от “Игри на волята” се уреди с подкаст в “Един за друг”, Станислав от Hell’s Kitchen стяга микрофона за готвачите (Подробности)

В ново амплоа ще се изявяват двама от най-популярните риалити герои

https://kliuki.net/reality/denislava-ot-igri-na-volyata-se-uredi-s-podkast-v-edin-za-drug-stanislav-ot-hells-kitchen-styaga-mikrofona-za-gotvachite-podrobnosti/218008 Kliuki.net
Денислава от “Игри на волята” се уреди с подкаст в “Един за друг”, Станислав от Hell’s Kitchen стяга микрофона за готвачите (Подробности)

Денислава се прочу с предаването “Игри на волята”, макар и да имаше присъствие в “Един за друг” почти до финала. Благодарение на “Игрите” обаче славата ѝ нарасна и днес явно продължава да работи за нея. Русокоската стана известна като палавницата в шоуто и доскоро бе спрягана за ново попълнение сред двойките в любовното риалити.

Оказа се, че зрителите няма да я гледат в компанията на гаджето в борба за победата, а като водеща на подкаст. Тя приема офертата като отлична възможност да се върне в миналото и да съпреживее емоциите, съпътстващи участниците. Въпреки че с партньора ѝ от нейното собствено участие преди днес не са заедно, все пак поддържат близки отношения и се подкрепят.

“Колегата” на Денислава от Hell’s Kitchen, който грабна и наградата в последния сезон, също ще хване микрофона в подкаст и ще се вихри в свои води сред готвачите. Доволен е от възможността да стане официално лице на първото по рода си включване към продукцията и искрено се надява да се справи блестящо. При него ще гостуват както факирите от звездния отбор, така и участниците от синия и червения. Напусналите формата също ще топлят столчето пред провокативните му въпроси и коментари.

Източник: woman.bg