април 28, 2024

Денислава Велкова ще се изявява като тв водеща покрай предаването „Един за друг“

Блондинката ще води подкаст, който ще се излъчва по интернет

https://kliuki.net/reality/denislava-velkova-shte-se-izyavyava-kato-tv-vodeshta-pokray-predavaneto-edin-za-drug/218297 Kliuki.net
Денислава Велкова ще се изявява като тв водеща покрай предаването „Един за друг“

Нова тв взе за водеща на подкаст „Един без друг“ Денислава Велкова, която бе сред участниците в „Игри на волята“, както и във втория сезон на романтичното риалити „Един за друг“. Подкастът ще е нещо като продължение на епизодите и ще се излъчва през интернет като първите й гости са Кристина и Артьом от предходния сезон на любовното риалити, а след тях посреща Мартин Николов – Елвиса и Роксана.

Така Денислава, която направи силно впечатление с амбицията си в „Игри на волята“, слага началото на телевизионната си кариера. Ако се съди по стила на блондинката, едва ли ще спре дотук в телевизията. В първия епизод на подкаста, освен водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова, специално участие взимат и любимците от предишни сезони Кристина и Артьом, Ванката и Сани, Елена и Пламен.

 

Сред двойките в новия пети сезон има и доста лица, познати на зрителите от други предавания, сред които зърнопроизводителят Петър Диков, който преди време участва във „Фермер търси жена“ и съпругата му галена, 46-годишната Ивана и 30-годишния Ивайло, залюбили се в последния излъчен до момента сезон на „Сървайвър“ по bTV, и Ивайло Герасимов от „Фермата“ със съпругата си Кристина.

Източник: Уикенд