October 22, 2024

Диляна Попова откровеничи за “Островът на 100-те гривни”: Изключително много стрес, но искам пак да съм водеща! (Подробности)

Като стресово преживяване определя моделката престоя си на Острова

https://kliuki.net/reality/dilyana-popova-otkrovenichi-za-ostrovat-na-100-te-grivni-izklyuchitelno-mnogo-stres-no-iskam-pak-da-sam-vodeshta-podrobnosti/232392 Kliuki.net
Диляна Попова откровеничи за “Островът на 100-те гривни”: Изключително много стрес, но искам пак да съм водеща! (Подробности)

Сред най-големите ѝ трудности била липсата на сценарий до последно. На практика до последния момент не им давали това, което ще трябва да четат в ефир, и със Сано се налагало да жонглират в движение. Буквално преди церемония Диляна Попова разбирала какво се очаква да каже, което, естествено, едва ли звучи похвално за продукцията. За капак двамата водещи учели в движение и имената на участниците, а предвид факта, че всичко се случвало с огромна скорост, определено им било трудно да запомнят кой кой е.

Водещата признава, че доста е спечелила от вродения си усет към модата. Колегата ѝ също е завършил техникум по облекло и в крайна сметка са успели да се спасят с наличния материал. Налагало се да се преобличат по два пъти на ден, а за 54 дни Диляна Попова няма поява с едни и същи дрехи. Признава, че влажният климат не я е притеснявал, тъй като обича да живее като дивачка. Проблем обаче се оказала храната на Острова. Моделката подозира, че Йочколовски е тършувал в сандъка ѝ с провизиии и ѝ се е случвало да изчезне някоя порция. Не бърза да говори повече обаче, тъй като се надява да бъде водеща и на втория сезон на приключенското риалити.

Източник: bgdnes.bg