September 28, 2024

Дрескодът е култов! Мимо-Гарсия с гащи на сърца и чорапи с канабис (Колоритният съдебен заседател с първа битка на Острова – Подробности)

“Островът на 100-те гривни” вкара в първа битка и спрягания за най-неумел участник

https://kliuki.net/reality/dreskodat-e-kultov-mimo-garsiya-s-gashti-na-sarca-i-chorapi-s-kanabis-koloritniyat-sadeben-zasedatel-s-parva-bitka-na-ostrova-podrobnosti/230858 Kliuki.net
Дрескодът е култов! Мимо-Гарсия с гащи на сърца и чорапи с канабис (Колоритният съдебен заседател с първа битка на Острова – Подробности)

Мимо-Гарсия коренно се различава от представата на повечето хора за героите в приключенско риалити. Според зрителите и част от съотборниците си той е доста некоординиран и едва ли мястото му е в подобно шоу. Независимо от настроенията на зрителя обаче съдебният заседател влезе безстрашно в своята първа битка.

За целта се подготви по необичаен начин – облече любимите си панталони, нищо че приличат повече на долни гащи. Въпросният модел грее от сърчица и по думите му са му подарък от видна негова приятелка психоложка. Дамата му ги подарила, за да ги носи, когато има нужда от нейната енергия.

В крайна сметка играта за координация и логика срещу Бистра, Алекс и Ина приключи безславно за най-колоритния участник. Той финишира последен, което е естествено, като се имат предвид признанията му, че никога не е спортувал.

Въпреки слабостите си Мимо-Гарсия блести със самочувствие и не смята да се мери с останалите си съотборници, за да доказва, че е добър в нещо. Дрескодът му обаче е наистина колоритен.

Балабар с панталоните на сърчица риалити героят блесна и с чорапи, изрисувани с канабис. В магазина продавачката му казала, че са палми. Тъй като не се занимава с опиати като тревата например, приел, че са палми, и приключил въпроса.

Източник: lupa.bg, ladyzone.bg