October 05, 2024

Дзами и Петя от “Островът на 100-те гривни” завихриха лют скандал (Сълзи, обиди и обвинения валят в лагер “Нумеролози”)

В основата на скандала отново са отношенията между мъжете и жените

https://kliuki.net/reality/dzami-i-petya-ot-ostrovat-na-100-te-grivni-zavihriha-lyut-skandal-salzi-obidi-i-obvineniya-valyat-v-lager-numerolozi/231234 Kliuki.net
Дзами и Петя от “Островът на 100-те гривни” завихриха лют скандал (Сълзи, обиди и обвинения валят в лагер “Нумеролози”)

Съотборниците, изглежда, все намират поводи за търкания помежду си. Този път Дзами и Петя успяха да се скарат, като скандалът избуя в обиди и обвинения. Поводът, който развихри неочакваните последици, бе мнението на 33-годишния амбициозен търговец и инфлуенсър, че дамите в лагера не си мърдат пръста по отношение на общите дейности. В заниманията им според него влиза само приготвянето на чай и банани около огъня сутринта. Култовият завършек на коментара му бе, че в 21-ви век жените искат много, а не дават достатъчно насреща.

Така, от една страна, поведението му разпали дамите като цяло и предизвика обвинения, че мъжете не ги включват в дейностите си. Петя заяви, че Дзами не е демонстрирал уважение към нея, тъй като не ѝ е подал кофата. На всичкото отгоре сподели, че пред камерите той представя едно лице, а когато те липсват, е съвсем различен. В крайна сметка Дзами се ядоса и я нарече “турбофилмирана лесбийка”. Думите му, изглежда, сериозно нараниха Петя, която от обида проля и някоя сълза. Впоследствие успя да се овладее и прецени, че е много повече пич от сълагерника си. Така скандалът между двамата отвори доста въпроси за отношенията между мъжете и жените в лагера.

Източник: show.blitz.bg