април 28, 2024

Джулиана Гани с култова имитация на Мерилин Менсън, Рачков я прати в “Ергенът” (Подробности + Видео)

Поредният лайф на “Като две капки вода” мина с шоково представяне от страна на Джулиана Гани

https://kliuki.net/reality/dzhuliana-gani-s-kultova-imitaciya-na-merilin-mensan-rachkov-ya-prati-v-ergenat-podrobnosti-video/219528 Kliuki.net
Джулиана Гани с култова имитация на Мерилин Менсън, Рачков я прати в “Ергенът” (Подробности + Видео)

Моделката трябваше да се превъплъти в Мерилин Менсън – един безкрайно провокативен и труден образ. Е, Джулката се бе постарала и определено успя да впечатли журито откъм визия и маниери. Дори крайно негативният в оценките си Фънки я поздрави за влизането в ролята, макар и да насмете певческите ѝ способности. Практически в случая като че ли никой не очакваше тя да изпее едно към едно късметлийското си парче, но все пак реакциите на журито бяха повече от задоволителни. Джулиана Гани успешно изимитира стойката, жестовете, походката, та дори и флирта на Менсън с публиката.

Водещият Димитър Рачков определено бе изненадан от великолепния макиаж и съвсем в свой стил направо я изпрати при конкуренцията. По думите му, ако Джулиана Гани влезе в “Ергенът”, гарантирано ще грабне победата и потенциалния съпруг. В кръга на шегата (и не съвсем!) Рачков директно заяви, че момичетата в предаването са толкова грозни, че горкият ерген ще трябва да им подарява огледала. Тази провокативна атака към конкурентното шоу буквално заспа на визията на Джулката. Геро пък, предвид стряскащия ѝ външен вид, я попита дали децата ѝ я гледат в момента.

Източник: youtube.com