февруари 22, 2024

Един от финалистите е сигурен още преди старта на „Денсинг Старс“

Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, е най-безлична

https://kliuki.net/reality/edin-ot-finalistite-e-siguren-oshte-predi-starta-na-densing-stars/217522 Kliuki.net
Един от финалистите е сигурен още преди старта на „Денсинг Старс“

Макар да има цели три седмици до старта на „Денсинг Старс“, вече е ясно коя е участничката с най-големи шансове да стигне до финала. Вероятно вече сами сте се досетили, че става въпрос за гъвкавата синоптичка Натали Трифонова, която е сред малкото танцуващи звезди тази година, които преди са се вихрили професионално на дансинга.

 

Освен нея в състезанието ще участват още 15 звезди, основно певци и актьори, сред които Емануела и Емрах Стораро. Като най-големи любимци на нежния пол пък се очертават Виктор Стоянов, Филип Буков и Валери Григоров.

 

Петият сезон на „Денсинг Старс“ стартира на 19 февруари, ден след старта на „Като две капки вода“ по конкурентната Нова тв. От bTV предпочели да не се изправят в директен сблъсък, след като миналата година конкурентите им натриха здраво носа. Вместо това се пускат на гърба на „Хелс Китчън“ в понеделник. Тъй като медията залага големи надежди на завръщащото се след 10-годишен отдих танцувално предаване, са му отредили 3-часов ефир.

Освен Натали Трифонова и д-р Неделя Щонова във вихъра на танца ще видим още 6 дами – Дара, Емануела, Мила Роберт, Ивет Горанова и вдовицата на Андрей Баташов – Боряна.

Изключвайки Боряна, най-скандална тази година се очаква да е Емануела, която по всяка вероятност ще генерира клюки и ще ръси бисери, с които ще залива колонките на жълтата преса.

 

Мъжете, които ще премерят тази година сили на дансинга, са: Филип Буков, Даниел Пеев – Дънди, Папи Ханс, Валери Григоров, Емрах Стораро, Серафим Тодоров, Свилен Ноев и Виктор Стоянов. Очаква се най-много гласове от публиката да съберат Виктор, в комплект с Валери и Филип, тъй като са известни като любимци на нежния пол и вероятно дамите масово ще гласуват за тях.

 

За момента не е съобщено официално с кои професионални танцьори ще се изявяват звездите, но е ясно, че единият от тях ще е Атанас Месечков. Очаква се той да е двойка с д-р Неделя Щонова. Не е ясно и кой влиза в журито, но пък за сметка на това водещите със сигурност ще са Краси Радков и Алекс Раева.

Източник: Уикенд