април 28, 2024

„Ергенът“ Александър Младенов крие емоциите си

Определя се като щастлив човек с ясна представа за бъдещето

https://kliuki.net/reality/ergenat-aleksandar-mladenov-krie-emociite-si/219605 Kliuki.net
„Ергенът“ Александър Младенов крие емоциите си

29-годишният Александър Младенов, който влезе в ролята на новия ерген, има собствен бизнес. Работи в сферата на логистиката и транспорта в компания, основана от баща му. Алек винаги си е поставял високи цели и вярва, че скокът е необходим, за да се стигне до следващото стъпало. За него приключението в шоуто е хубава възможност да опознае себе си и да намери това, което търси. Определя се като щастлив човек с ясна представа за бъдещето, но може да каже, че е наистина успешен, когато намери жената на живота си и заедно създадат голямо семейство.

 

В следващите редове ще ви разкрием 10 факта за него, за които едва ли сте предполагали:

 

Факт №1

Крие емоциите си

Младият бизнесмен е сред най-обсъжданите личности у нас. Макар да е представен като предприемач, чиито амбиции били да развие бизнеса си в световен мащаб, подробностите за личния живот и професионалните постижения на Александър все още са оскъдни. Синеокият мачо не крие, че винаги си е поставял високи цели и вярва, че скокът е необходим, за да се стигне до следващото стъпало. „Смятам, че съм много емоционален, но на работното ми място гледам да не го показвам винаги. В опита ми досега съм се научил да съм хладнокръвен и да си скривам емоциите“, признава Младенов.

Факт №2

Има три сестри и един брат

Роден е през 1995 г. и е пеел в ученическия хор. Според слуховете Александър произлиза от изключително заможно семейство, а процъфтяващия си бизнес дължал най-вече на щедрите финансови възможности на своите родители. Става ясно още, че Алек, както „Ергенът“ настоява да бъде наричан на галено, е част от многолюдна фамилия. Той има цели три сестри и още един брат. Не се знае те на каква възраст са, както и с какво се занимават. Според някои също са включени в семейния бизнес.

 

Факт №3

Не е син на Стойчо Младенов

Потайността около „Ергенът“ роди какви ли не слухове. Според най-упорития е син на „червената“ футболна легенда Стойчо Младенов. Всъщност се получило дублиране в имената, защото и наследникът на настоящия оперативен директор на „ЦСКА 1948“ също се казва Александър Младенов, но това е просто съвпадение, защото синът на футболната легенда е на 41 години и има дъщеря. Според правилата на формат участникът, за чието сърце се борят дамите, не трябва да е сключвал брак, нито да има деца. Друг слух пък свърза Ергена с покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски, но и тази информация се оказа невярна.

 

Факт №4

Иска да има 6 деца

„Имам три сестри и един брат, аз съм най-малкият. Аз съм единственото дете на майка ми и баща ми. Да, сестрите и брат ми са доведени, но не ги усещам така, защото сме израснали заедно. Половината от тях са по света сега“ – призна Алек в първите епизоди на шоуто. В друг момент от предаването синеочкото сподели с усмивка, че иска да има 6 деца, за да бие баща си с поне едно дете. „Израснал съм в голямо семейство и това е най-важното и в моя живот. Искам да имам шест деца“ – сподели Алек, но не успя да уплаши момите, които са готови да му родят няколко наследника.

 

Факт №5

Бил е в над 100 държави

Πътeшecтвиeтo зa Алек e ĸaтo дишaнeтo. Eдвa ли имa чoвeĸ, ĸoйтo нe oбичa дa пътeшecтвa, дa пpeoтĸpивa eĸзoтични зeми и дa oбoгaтявa cъзнaниeтo cи. Бизнесменът обожава да посещава нови дестнации у нас и в чужбина, да ходи по екскурзии, да опитва екзотични храни и напитки, заобиколен от музика и атмосфера. Той често тръгва към поредното предизвикателство с нагласата не само да открие нови природни красоти и да се наслади на живописни гледки, но и да изучи и разбере живота възможно най-пълно и всеобхватно. Затова и никога не знае колко дълго ще продължи пътешествието му и често пъти тръгва напосоки, воден единствено от своята интуиция – без план, тъй като планът е самото пътешествие. Бил е в над 100 държави по света.

 

Факт №6

Зодия Водолей е

На 27 януари Александър навърши  29 години. Бизнесменът е зодия Водолей , а Луната му е в Стрелец. „До неговата 29-а годишнина той е в период на ново начало. Този период му забранява прибързаност“ – коментира астроложката Алена. Според нея до рождения ден на Александър тази година е възможно той да среща жени, които се интересуват от него заради материални облаги. Алена предупреждава, че Алек трябва да е особено внимателен. Годината за него минава под силата на цифрата 9, което означава любов и романтика, но и агресия и караници.

 

Факт №7

Обича адреналина

Младенов си пада по бързи коли, високи скорости и адреналин на макс. Той е бунтар по душа, той не обича догмите, винаги гледа напред и футуристичният му поглед вижда неща, за които много хора все още не са узрели. Има силно независим дух. Не търпи ограничения и не обича някой да му казва какво да прави. „Още от малък съм напълно наясно, че съм роден с късмет. Не приемам нищо за даденост и не смятам, че заслужавам нещо специално, което другите не заслужават“ – признава секси мачото.

 

Факт №8

Страстен мъж е

Бившите на Алек не спират да го хвалят за уменията му в леглото. Tой е мъж с въображение и ще ви очарова, но и няма да се даде лесно. Натурата му е мистериозна, емоционален е, а настроенията му се менят. Богатото му въображение обаче го прави да изглежда в очите на другите като от друга планета. Той е чувствителен и в същото време мъжествен. Изпълнен с мечти и много страст за живота, той е такъв и в любовта. Марс е планетата, която отговаря за нашите действия е за това какви сме в секса. Марсът на „Ергенът“ е в Лъв, което значи, че той със сигурност е страстен любовник. Дори и звездите го показват.

 

Факт №9

Идеалист е

Александър да има потребност да се свързва с хората. Той е вечно търсещ идеалист, понякога припрян и нетърпелив. Жената до него трябва да е наясно с факта, че той често говори преди да мисли и така понякога казва неща, за които после съжалява. Безспорно един от големите плюсове на идеалистите е, че те не се задоволяват с малко, също като Алек. Той държи всичко да е изпипано, да е перфектно направено и изпълнено, и докато не постигне това ниво на съвършенство, не се успокоява. Тази вътрешна енергия и мотивация го движи напред, не го оставя никога в застой и така прогресира.

 

Факт №10

Обича да доминира

Александър обича да доминира във връзките, но в същото време е много щедър. Казва, че не би позволил на никоя жена да го води за носа. Идеалната партньорка за него трябва да споделя възгледите му и да цени желанието му за лична свобода. И преди да се реши да приеме участие в риалитито, Младенов се радвал на завиден женски интерес към себе си, но любовните му връзки не са били публични, поне досега. В гимназията никога не среща сериозната любов, но е бил много харесван от съученичките си. Чувствителна, интелигентна, красива и музикална, са качества, които задължително трябва да притежава жената до Алек, според госпожата му от гимназията.

Източник: Уикенд