февруари 22, 2024

Гатьо и Кобилкина ще готвят в отбора на звездите при шеф Ангелов

Шеф Ангелов вероятно няма да бърза да изгони Гатьо от кухнята си

https://kliuki.net/reality/gatyo-i-kobilkina-shte-gotvyat-v-otbora-na-zvezdite-pri-shef-angelov/217485 Kliuki.net
Гатьо и Кобилкина ще готвят в отбора на звездите при шеф Ангелов

Повече от очевидно е, че Нова тв ползва уникатите, изникващи от риалититата й, докато в тях има хляб. Пример за това е колоритният бивш командос Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо, изплувал миналата есен в „Игри на волята“. Той бе наречен от зрителите „прероденият Бай Ганьо“. След екстремното риалити, той участва и в „Черешката на тортата“, а сега ще продължи готварските си мъчения и в новия сезон на „Хелс Китчън“.

Заедно с него в кулинарното риалити влиза и сексоложката Наталия Кобилкина, която е известна с всичко друго, но не и с кулинарни умения.

 

Двамата ще са част от Отбора на златните, съществуващ от миналата година в кулинарното предаване. В него участват популярни личности, които заформят кулинарни битки с останалите два отбора, съставени от професионални готвачи. „Златните“ обаче не са включени в състезанието за голямата награда. След като миналата година в този отбор бяха включени известни личности, за които е известно, че се справят добре в кухнята, очевидно този път продуцентите са заложили повече на шоуто, отколкото на кулинарията.

Всички видяха колко може да готви Гатьо по време на участието му в „Черешката“. Сьомгата, която сервира на гостите си бе прегоряла отвън и сурова отвътре, а тортата, която всички харесаха, очевидно не бе негово дело. Зрителите си признаха, че са умирали от смях, докато са гледали как момчето с големите бицепси се мъчи над печката.

 

Предполага се, че избухливият шеф Виктор Ангелов ще го взима редовно на прицел, но за сметка на това ще го държи дълго в предаването заради шоуто.

След като стана ясно, че в новия сезон на „Хелс Китчън“ ще участва и Наталия Кобилкита, зрителите се шегуват: „Ще готвим кекс“.

И макар Кобилкина винаги да е твърдяла, че въртенето около печката не е сред любимите й занимания, то не е изключено да се окаже скрита лимонка.

 

Третата ВИП участничка е слабо известна за широката общественост – влогърката Изабел Овчарова – Изи, за която от Нова тв твърдят, че е със стотици последователи. За момента медията не съобщава кога стартира новият сезон, но по непотвърдена информация, това ще се случи на 19 февруари. Както вече става ясно, стартът очевидно ще съвпадне с този на „Денсинг Старс“ п конкурентната bTV. Кулинарното шоу ще върви от понеделник до сряда, като всеки епизод ще е с продължителност 2 часа – от 20 до 22 ч.

Източник: Уикенд