September 19, 2024

Горчиви ромски сълзи от Филипините! Грозденка от “Островът на 100-те гривни” ревна, че я дискриминират (Подробности)

Дори далеч от комфорта на цивилизацията явно ще се заформи расистки скандал

https://kliuki.net/reality/gorchivi-romski-salzi-ot-filipinite-grozdenka-ot-ostrovat-na-100-te-grivni-revna-che-ya-diskriminirat-podrobnosti/230520 Kliuki.net
Горчиви ромски сълзи от Филипините! Грозденка от “Островът на 100-те гривни” ревна, че я дискриминират (Подробности)

Ромската перла Грозденка влезе във формата с ударна доза самочувствие. Още в началото на предаването обаче тя скорострелно се раздели с образа си на кобра и мъжемелачка, като изпадна в криза заради уж дискриманционно отношение от страна на останалите участници.

Според нея гласът ѝ не се чува от другите и я е страх дори да каже, че е гладна. Мнението ѝ не се зачитало нито от жените, нито от мъжете на Острова, като причината за това хубавелката открива именно в произхода си. За Грозденка проблемът в цялата история е, че е циганка. Спорно е обаче доколко останалите наистина имат негативно отношение към нея. До момента никой не е проявил грубост както с дела, така и с думи. Напротив, на опитите да я приобщят към групата, ромската перла се дразни.

По всичко личи, че идеята за расисъм ѝ е заложена още от раждането. Дори майка ѝ я предупредила да не се включва в “Островът на 100-те гривни”, тъй като хората нямало да се държат добре. Грозденка, от своя страна, ѝ отговорила, че живеем в 21-ви век и подобни конфликти няма как да се случат. Е, към днешна дата явно смята, че майка ѝ е била права.

Източник: lupa.bg