юни 29, 2024

Горкото дете, Вивиан трепери от майка си: Анджелина Джоли и щерка й са като кралица и Пепеляшка – Снимки)

15-годишното момиче изпитва страх от родната си майка, видяхме на червения килим на наградите Тони

https://kliuki.net/kliuki/gorkoto-dete-vivian-treperi-ot-mayka-si-andzhelina-dzholi-i-shterka-y-sa-kato-kralica-i-pepelyashka-snimki/225227 Kliuki.net
Горкото дете, Вивиан трепери  от майка си: Анджелина Джоли и щерка й са като кралица и Пепеляшка – Снимки)

На 16 юни в Линкълн Сентър се състоя червеният килим на наградите Тони, на който Анджелина Джоли присъства с 15-годишната си дъщеря. Докато всички обсъждат факта, че 18-годишната Шайло реши да се откаже от фамилното име Пит, то очевидци коментираха, че децата на звездата наистина страдат от потисничеството на майка си.

Бивш бодигард на семейство  Джоли каза, че актрисата се е опитала да убеди децата си да избягват посещенията на баща си, актьора Брад Пит. Той заяви това във Върховния съд на Лос Анджелис, пише The Sun. Тони Уеб работи за семейство Джоли повече от 20 години от 2000 г. Той беше уволнен, когато двама охранители от неговите подчинени застанаха на страната на Пит по време на развода на звездната двойка.

Един от тези охранители, каза Уеб, му разкрил, че Джоли дала инструкции на  наследниците си относно посещенията, на които Пит има право според решението на съда за съвместно попечителство - тя ги е убедила да се скрият от баща си.

По време на дефилето на Вивиан и Джоли на червения килим бе трудно да гледаш порасналата девойка в компанията на актрисата.Емоциите на момичето се сменяха на няколко път в рамките на 1 час. От обожание до мълчаливо подчинение, всички тези чувства се отразяваха върху младото й лице. Репортерите успяха да направят редки кадри, които показват колко значима и доминираща е Джоли като актриса и не се опитаха да го скрият. За външния си вид тя избра рокля в нюанси на нефритена мъгла - сдържаните зелени тонове подчертаха бледата й кожа и контрастни устни.

Вивиан избра костюм, състоящ се от изумрудени панталони и жилетка, които тя допълни с маратонки. Момичето дори не се опитва да подчертае своята женственост, отстъпвайки ролята на главната и върховна жена - нейната майка. Джоли дава да се разбере, че в семейството си тя избира курса накъде да се насочат децата й. Докато Шайло отказва всичко, което може да я свърже с баща й, Вивиан мълчаливо почита и обожава майка си, буквално е прегърбена под властния й поглед.

Но в крайна сметка всички са убедени че отношенията в звездното семейство не са нормални под диктата на властна жена като Анджелина.

Източник:Wday.ru