October 05, 2024

Грозденка от “Островът на 100-те гривни” в афера с мароканец (Ромската перла в ужас от разбиранията му – Подробности)

Искрен разговор с Шериф на Острова разкри неподозирани подробности от личния ѝ живот

https://kliuki.net/reality/grozdenka-ot-ostrovat-na-100-te-grivni-v-afera-s-marokanec-romskata-perla-v-uzhas-ot-razbiraniyata-mu-podrobnosti/231402 Kliuki.net
Грозденка от “Островът на 100-те гривни” в афера с мароканец (Ромската перла в ужас от разбиранията му – Подробности)

По думите на Грозденка от “Островът на 100-те гривни” тя е била с 12 години по-възрастен мароканец. Мъжът още продължавал да я обича, но въпреки чувствата помежду им двамата не са заедно към днешна дата. Причините за това участничката намира най-вече в разбиранията му за живота и семейството. В Мароко действат доста по-различни закони – както на държавно ниво, така и в отношенията в семейството. На практика там жената е безгласна буква и дори не може да действа със собственото си тяло, както сметне за нужно. Секс преди брака е мисия невъзможна за дамите в онзи район, а да посмеят да направят аборт, още повече.

Въпросният господин непрестанно подчертавал пред Грозденка, че децата им ще бъдат мюсюлмани и по никакъв начин няма да ядат свинско например. За ромската перла подобна перспектива била ужасяваща. По думите ѝ тя няма намерение да третира децата си като затворници в собствения им живот и ако искат да се хранят с месо, не е той човекът, който ще им забрани. На всичкото отгоре гаджето ѝ имало и доста страховита майка. Когато ходели на гости при нея, Грозденка трябвало да бъде покрита, за да не се виждат татуировките ѝ. А за свободолюбива жена като нея, която мечтае и за много деца, подобен живот явно е немислим.

Източник: lupa.bg