април 28, 2024

Христиана от “Ергенът” поведе момите в битка срещу Силви (Валят обиди на “мърла” и “Маугли” – Видео)

В цирк започна да се превръща риалитито, насъбрало моми от цялата страна

https://kliuki.net/reality/hristiana-ot-ergenat-povede-momite-v-bitka-sreshtu-silvi-valyat-obidi-na-marla-i-maugli-video/218965 Kliuki.net
Христиана от “Ергенът” поведе момите в битка срещу Силви (Валят обиди на “мърла” и “Маугли” – Видео)

Наперената Христиана се забърка в нов скандал. В центъра на интригата попадна върлата ѝ конкурентка – юристката Силви. Наред с квалификациите, които двете усърдно отправят една към друга, циркът се прехвърли и върху начина, по който се храни всяка от тях. На практика русокосата психиложка успя да настрои всички останали срещу т.нар. “кралица на имението”.

В последното видео на продукцията се оказа, че Силви стои буквално срещу всички, сякаш в ъгъла, а съперничките ѝ се надпреварват да подкрепят твърденията на Хриси. Юристката, по мнение на зрителите, успешно издържа “нападението” и никак не се стесняваше да изстрелва истини в очите им. Тя открито заяви, че ѝ е под нивото да участва в досадните брътвежи на останалите, както и че напъните им да блеснат, са си откровена простотия. Христиана не остана по-назад и наред с обиди като “мърла”, включи и въображение, наричайки Силви “Маугли”.

Поводът явно бе начинът, по който яде тъмнокосата мома. Според блондинката тя е като дете на джунглата и не познава прибори като нож и вилица. Така яденето с ръце бе поредният повод за просташки коментари и директна атака. Момите в шоуто използват всяка възможност да се нападат една друга, а предвид показаното Христиана тотално е обсебила колежките си по надпревара за Алек. Някои от тях директно обявиха, че на мястото на Силви не биха се справили сами срещу всички.

Източник: youtube.com