September 20, 2024

Хвърчат любовни искри! Берке от “Островът на 100-те гривни” в плен на апетитната Биляна (Подробности + Снимки)

Любовта няма да подмине и участниците в приключенското риалити

https://kliuki.net/reality/hvarchat-lyubovni-iskri-berke-ot-ostrovat-na-100-te-grivni-v-plen-na-apetitnata-bilyana-podrobnosti-snimki/230606 Kliuki.net
Хвърчат любовни искри! Берке от “Островът на 100-те гривни” в плен на апетитната Биляна (Подробности + Снимки)

Първи любовни искри явно се зараждат на Острова, като главните виновници за интригата са Берке и Биляна. Между двамата все повече се забелязва силна връзка. Наред с дейностите, които ангажират вниманието им по цял ден, те не пропускат да посрещнат изгрева заедно.

За капак дори си мият зъбите в компанията си, ползвайки пепел от огнището. Студентът по медицина признава, че сближаването помежду им върви с пълна сила. Според него апетитната млада дама е интересен и дълбок човек, при когото не е за подценяване и интелигентността.

Първоначално Биляна демонстрираше близки отношения с управителя на нощен клуб Кирил. Близостта между двамата датираше още от кастингите и първа грабна вниманието на зрителя. Впоследствие обаче на сцената се появи Берке, с когото безспорно имат много общи неща. За момента всичко е наред и студентът по медицина явно не откъсва очи от хубавицата.

Как ще се развие любовната интрига, е рано да се каже. Препятствията по пътя към победата ще изправят участниците пред неочаквани ситуации, в които всичко е възможно. Наред с предизвикателствата всички имат интерес да си прекарат добре, дори това да включва и някоя любовна драма. Засега Берке и Биляна повеждат в състезанието като евентуална потенциална двойка на любовния фронт.

Източник: lupa.bg