април 27, 2024

И Маги от „Ергенът“ „блесна“ в лъжа! Блондинката крие приятелство с Памела и Габриела (Подробности)

В тазгодишния сезон на риалитито непрестанно изскачат изненади

https://kliuki.net/reality/i-magi-ot-ergenat-blesna-v-lazha-blondinkata-krie-priyatelstvo-s-pamela-i-gabriela-podrobnosti/220442 Kliuki.net
И Маги от „Ергенът“ „блесна“ в лъжа! Блондинката крие приятелство с Памела и Габриела (Подробности)

След като се разбра, че Памела и Габриела са сестри, ергенът предпочете да се лиши от тяхното присъствие. Не само тази тайна обаче трябваше да преживеят и зрителите. Гаджето на едната сестра от реалния живот от дни се коментира в публичното пространство. За капак и спряганата за любимка на Алек – Маги, съумя да завърти интрига. Според последната информация в Мрежата тя не само че е излъгала, че не познава никое от момичетата, но и е близка приятелка именно с Пам и Габи. Публикациите на Томова в социалките сочат, че трите се познават от няколко години и като че ли са си доста близки.

В кадър от 2018 година блондинката благодари на Габи, като даже я отбелязва. На всичкото отгоре Памела харесва публикацията. Така поредната лъжа в шоуто бе бързо разконспирирана. За доста от зрителите Маги е недостатъчно искрена и практически симулира интерес към Алек. Приятелството ѝ с двете изгонени момичета също не ѝ прави добра услуга в случая. Въпреки че е смятана за фаворитка, все пак искреността е ключова, за да може да задържи интереса към себе си – не само от страна на ергена, но и от страна на зрителя.

Източник: life.dir.bg