October 18, 2024

“Игри на волята” All Stars се сдоби с машина: любимецът Момчил размаза ММА боеца Иво Тунов в зрелищна кастинг битка на Арената! (Снимки)

Вицешампионът от сезон 5 се уреди с топло местенце в All Stars сезона на играта

https://kliuki.net/reality/igri-na-volyata-all-stars-se-sdobi-s-mashina-lyubimecat-momchil-razmaza-mma-boeca-ivo-tunov-v-zrelishtna-kasting-bitka-na-arenata-snimki/231486 Kliuki.net
“Игри на волята” All Stars се сдоби с машина: любимецът Момчил размаза ММА боеца Иво Тунов в зрелищна кастинг битка на Арената! (Снимки)

За целта той се включи в зрелищна битка на Арената и трябваше да се изправи срещу силен конкурент. ММА боецът Иво Тунев поначало се слави с ударна доза сила и концентрация, затова и сблъсъскът бе доста интересен.

Дуелът между двамата играчи безспорно изпита издръжливостта им и волята им за победа. В крайна сметка Момчил триумфира, като опитът му и познаването на играта изобщо явно допринесоха за успеха му.

Въпреки значително по-малкия си опит в битките и конкурентът му се представи достойно и сякаш ни за миг не отстъпваше, движейки се наравно с бъдещия победител. В резултат на сблъсъка зведздният сезон на мащабното риалити се сдоби с култов играч.

Момчил открай време е любимец на зрителите и неведнъж е печелил битки на Арената. В случая с Тунев той на практика отбеляза своята 29-та победа в историята си. Така за пореден път участникът успя да докаже силата и издръжливостта си в тежките условия на играта.

Приключението, наречено “Игри на волята”, има за цел да открои най-достойния победител. Тежките битки между играчите вървят паралелно с честите войни помежду им и с желанието им да се утвърдят като лидери в групата.

Източник: actualno.com