април 27, 2024

Илиана Раева ще е част от журито на „Денсинг Старс“

Изненадата е, че този път двата формата няма да се конкурират за вниманието на зрителите

https://kliuki.net/reality/iliana-raeva-shte-e-chast-ot-zhurito-na-densing-stars/217866 Kliuki.net
Илиана Раева ще е част от журито на „Денсинг Старс“

Вече в продължение на 3 десетилетия златното футболно поколение от 1994 г. не слиза от екраните на родните телевизии, а пролетният сезон е поредното доказателство за влиянието им в обществения живот и до днес. Гвоздеят на програмата на Нова тв ще е голмайсторът Христо Стоичков, който ще вземе участие в „Като две капки вода“. Половинката на приятеля му Наско Сираков – Илиана Раева пък ще е част от най-пищното шоу на bTV  „Денсинг Старс“

 

Изглежда обаче двете конкурентни медии са се договорили да не си подливат вода по толкоз брутален начин, че да вкарат сходни предавания в пряка конкуренция, или пък са преценили, че няма смисъл да затрудняват зрителите по този начин. В крайна сметка стана ясно, че „Капките“ ще се излъчва в понеделник, а „Денсинг Старс“ – във вторник.

 

Стартът на шоуто за двойници ще е ден преди да тръгне стандартният формат и ще подгрее зрителите с благотворителна вечер в помощ на децата, жертви на насилие. Участие в нея ще вземат звезди от предишни издания на предаването, а водещи, както обикновено ще са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, но пък журито ще е по-специално.

 

Основната звезда в него ще е Христо Стоичков. Изглежда Камата има отношение към проекти, продуцирани от Маги Халваджиян, в които водещ е Димитър Рачков. Освен, че е снимал редица реклами с Рачков, Стоичков гостува редовно в предаванията му. Обикновено в журито на предаването се канят артисти, тъй като се оценяват артистични изпълнения, но предвид, че този формат е благотворителен, а победителят ще бъде определен от публиката, участието на неспециалист не е проблем. Освен това едва ли ще е толкоз сложно да се определи кой от имитаторите се доближава повече до оригинала и кой не, тъй като това е видимо с просто око и при елементарно сравнение.

Другата голяма звезда, която ще вземе участие в специалния епизод на „Капките“, е Мария Бакалова. Както вече стана ясно половинката й Валери Григоров пък ще участва в „Денсинг Старс“ по bTV. Припомняме, че според мълвата двойката са се разделили, тъй като Мария Гроздева не харесвала снаха си. Те обаче едва ли ще пропуснат да се видят при идването на Бакалова у нас. Другите двама членове на журито са актрисата Елена Петрова и продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян. От следващия епизод мястото си в журито ще заеме и Веселин Маринов.

 

Тази пролет в телевизиите ще журира и друга спортна легенда – бившата шампионка по художествена гимнастика и актуална председателка на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева. Тя ще блесне в „Денсинг Старс“ по bTV.

В журито на предаването влиза и друга голяма звезда от съдиите в предишните сезони, която обаче зрителите са позабравили, тъй като в напоследък не се е появявала на родния екран – Галена Великова. Тя отдавна се изявява основно в южната ни съседка – Гърция, но се прибира у нас специално заради формата.

 

От медията посочват, че е лицензиран международен съдия по латиноамерикански и стандартни танци, европейски вицешампион, петкратен шампион на Гърция по латиноамерикански танци, хореограф и треньор, а освен това е и дипломиран юрист и доктор по танцова терапия.

 

Любопитното е, че тази година от състезанието ще отсъстват „обичайните заподозрени“ Алфредо Торес и Памбос Агапиу. Вместо тях в журито ще влезе нова за зрителите двойка – шампионите по танци Франциска и Томас Папкала, които са съпрузи. Тя е българка, а той – поляк.

Източник: Уикенд