October 12, 2024

Истина е! Ивон от „Биг Брадър“ в опасна близост с Енрике Иглесиас (Вижте как се целуват – Видео)

Една от най-скандалните участнички в шоуто открай време си има афинитет към известните

https://kliuki.net/reality/istina-e-ivon-ot-big-bradar-v-opasna-blizost-s-enrike-iglesias-vizhte-kak-se-celuvat-video/231771 Kliuki.net
Истина е! Ивон от „Биг Брадър“ в опасна близост с Енрике Иглесиас (Вижте как се целуват – Видео)

Още с влизането си в „Биг Брадър“ Ивон Тихина привлече вниманието на любопитните, като дори се зародиха въпроси мъж ли е, или жена. За капак самата тя обяви, че е успяла да целуне Енрике Иглесиас. Е, явно не е излъгала и видео със заветната целувка доказва това. Опасната близост между блондинката и музикалната звезда се е случила още през 2020 г. по време на концерт. От кадрите става ясно, че двамата се познават, а каква е причината да долепят устни пред камерата, можем само да гадаем. Така буквално в два епизода провокативната участничка съумя да предизвика доста полярни емоции у зрителите.

Ивон Тихина влезе в „Биг Брадър“ със заявката, че се движи в отбрани кръгове. Сред потенциалните познати на блондинката явно е и милионерът Флавио Бриаторе, който се слави като ценител на женската красота. Инстаграм профилът ѝ пък е пренаселен с популярни лица, покрай които е решила да трупа рейтинг и контакти. Доколко бляскавият живот, който води участничката, наистина ѝ носи удовлетворение и полза, е друга тема. Стремежът ѝ да общува с популярни лица и да се появява на най-зрелищните събития, вероятно е достатъчен, когато търсиш единствено показност.

Източник: novini.bg