май 02, 2024

Ивайло и Христина от “Един за друг” проговориха за връзката си (Радват се на култов годеж и на две сватби – Подробности)

Влюбените намериха време, за да споделят доста подробности за отношенията си

https://kliuki.net/reality/ivaylo-i-hristina-ot-edin-za-drug-progovoriha-za-vrazkata-si-radvat-se-na-kultov-godezh-i-na-dve-svatbi-podrobnosti/220754 Kliuki.net
Ивайло и Христина от “Един за друг” проговориха за връзката си (Радват се на култов годеж и на две сватби – Подробности)

Днес двамата изобщо не се притесняват от разликата в годините си, която е 7 в полза на Христина. Макар в началото тя да има известни колебания, в крайна сметка чувствата надделяват. Ивайло пък може да се похвали с доста връзки с по-големи жени, така че от негова страна това явно е най-малкият проблем.

Историята им започва онлайн – както подобава на доста от съвременните двойки. С течение на времето нещата се развиват успешно и в крайна сметка влюбените решават да отидат до Париж с една-едничка цел – Иво да предложи брак на Христина на Айфеловата кула. Нежната половинка в двойката признава, че му е казала, че само там ще приеме. Въпреки че горе духа ужасен вятър и тя търси къде да се скрие, все пак предложението се случва, макар и с доза хумор. Пръстенът е от бяло злато, с диамант и е гравиран със следното послание: “Ти си центърът на моята вселена”.

Любовната им история включва и две сватби – на 1 юни сключват граждански и църковен брак, а на 5 юли се разписват и с церемония на брега на морето. За целта Христина сменя две бели рокли – къса и дълга, а едната даже е по неин дизайн.

С Ивайло признават, че обичат да си стоят вкъщи и да гледат телевизия на дивана. Делят си домакинските задължение поравно и докато Хриси готви и пере, Иво се вихри с прахосмукачката и с миенето – като чудесно смазана домашна машина. Пътуванията им са пословични – досега имат над 10 посетени държави в списъка си като двойка.

Източник: telegraph.bg