април 30, 2024

Изи от “Хелс Китчън” крие гадже хипар, разхождал и виолетова коса (Снимки)

Чаровницата не обича да открехва вратите към личния си живот

https://kliuki.net/reality/izi-ot-hels-kitchan-krie-gadzhe-hipar-razhozhdal-i-violetova-kosa-snimki/221571 Kliuki.net
Изи от “Хелс Китчън” крие гадже хипар, разхождал и виолетова коса (Снимки)

До момента се знаеше само, че си има гадже, но как се казва, с какво се занимава и пр., не бе коментирано. Е, дори и големите тайни накрая излизат наяве! Оказва се, че приятелят на чаровната Изи се казва Стоил, като двамата са заедно от доста време. Въпреки че брюнетката е само на 23 години, тя вече живее с любимия си под един покрив.

Напук на очакванията да се загаджи с богат батко например, влогърката си е избрала съвсем обикновено момче. На всичкото отгоре той доста се различава от връстниците си и по-скоро го играе хипар, който дори с визия може би се бунтува срещу останалия свят. Преди време косата му била боядисана във виолетово, но това по никакъв начин явно не притеснява кулинарката. Мнозина дори се присмяха на избора ѝ на мъж, но предвид самочувствието си Изи едва ли ще си го сложи на сърце.

Тя е доста популярна сред младите хора, а с кулинария се занимава любителски. Участието ѝ в “Хелс Китчън” е стъпка напред в личното ѝ развитие и за да се запише, все пак е имала известни колебания. От 15-годишна качва свои неща в Мрежата, но все пак появата ѝ и в телевизионния ефир е била свързана с много страх.

Източник: m.bgdnes.bg