October 25, 2024

Изненада! Ергенката Теа получи пръстен в “Диви и красиви”, със Симеон стягат сватба (Видео)

В “Ергенът” младата дама не успя да спечели сърцето на кандидат-жениха

https://kliuki.net/reality/iznenada-ergenkata-tea-poluchi-prasten-v-divi-i-krasivi-sas-simeon-styagat-svatba-video/232547 Kliuki.net
Изненада! Ергенката Теа получи пръстен в “Диви и красиви”, със Симеон стягат сватба (Видео)

В “Диви и красиви” обаче тя успя да се класира за финал, чието представяне бе на живо в НДК. Именно на сцената Теа бе изненадана от Симеон, който след няколко встъпителни думи падна на колене и извади пръстен от джоба си. На въпроса “Ще се ожениш ли за мен?” блондинката отговори утвърдително, без изобщо да се впряга за сгрешения израз “ожениш” вм. “омъжиш”. Наблюдателни любопитковци забелязаха коментара на бъдещата булка, а именно, че е мислела, че ще обявяват друго. Така веднага се заговори за евентуална нейна бременност, но предвид мълчанието на влюбените засега мистерията остава неразкрита.

В крайна сметка в резултат на участието си в “Диви и красиви” Теа и Симеон ще стягат сватба. Засега не се знаят подробности, а и двамата тепърва ще имат възможност да обсъдят подробностите. След редица перипетии в онлайн рииалитито за запознанства явно между тях все пак наистина има нещо. Доколко е разумно веднага да скачат в брак, е друга тема. А ако на Теа не ѝ се получи в “Ергенът”, все пак явно е била убедена, че по този начин ще си намери мъж – в ефир.

Източник: iwoman.bg