март 29, 2024

Изненада! Валери от Игри на волята отпадна (Изпратиха капитана на Безстрашните със сълзи - Снимки)

Тежка загуба сполетя Безстрашните, капитанът им напусна шоуто

https://kliuki.net/reality/iznenada-valeri-ot-igri-na-volyata-otpadna-izpratiha-kapitana-na-bezstrashnite-sas-salzi-snimki/167755 Kliuki.net
Изненада!  Валери от Игри на волята отпадна (Изпратиха капитана на Безстрашните със сълзи - Снимки)

Най-силният играч от Игри на волята напусна безславно Арената с тежка загуба от Алекса. А останалите участници се очертава да бъдат първите, които няма да оцелеят като племе и ги очаква разпад. Те са край Дивата река и жените се оплакаха от тежката си съдба.

Капитанската битката се оказа трудна и тежка като един срещу друг се изправиха Валери, Зорница и Алекса. И тримата капитана не се чувстваха достатъчно подготвени, но този път стана ясно, че който победи се спасява, а отпадналия  поема за вкъщи.

Никой не очакваше такова фатално развитие на битката, при която последен се оказа Валери Григоров. Който  през цялото време на Арената водеше, но пъзелът му изигра лоша шега и сърбинът го прати вкъщи. Дори Зорница си запази главата и се класира на второ място.

Така Безстрашните останаха без знаме, без капитан и с един участник по-малко. Синът на Мария Гроздева, който бе с имидж на секс символ в риалити формата сподели на сбогуване: „Много съм разочарован, имах още много да дам на племето си”.

Алекса, който изоставаше с цяла дължина успя да победи Валери и изненадващо зае първото място. А Зорница, капитанката на Непобедимите заедно със сърбина се сбогуваха с Валери като не скриха сълзите в очите си.

При победата си Алекса отново се изправи пред предизвикателство. Предложиха му да избира между романтична вечеря с Елица и предимство за племето му. За пореден път сърбинът прояви себеотрицание и предпочете предимство за съотборниците си.

А останалите от Безстрашните обвиняват Жени Джаферович за отпадането на Валери. Тъй като именно тя измени на уговорката Ралица да изберат за капитан и направиха сина на Гроздева. Което му коства главата.

Изненада!  Валери от Игри на волята отпадна (Изпратиха капитана на Безстрашните със сълзи - Снимки)

Изненада!  Валери от Игри на волята отпадна (Изпратиха капитана на Безстрашните със сълзи - Снимки) - Снимка 2