март 22, 2023

Къци Вапцаров изправи всички на крака като Кеца

https://kliuki.net/reality/kaci-vapcarov-izpravi-vsichki-na-kraka-kato-keca/142919 Kliuki.net
Къци Вапцаров изправи всички на крака като Кеца

Къци Вапцаров имитираше Васко Кеца в Като две капки вода и изби рибата с глас и сценично поведение

[caption id="attachment_64150" align="alignleft" width="300"]Къци Вапцаров Къци Вапцаров като две капки вода с Васил Найденов! Познайте кой кой е!!![/caption]

Къци Вапцаров като Васил Найденов в Като две капки вода изби рибата! Култовият водещ на „Невада“ откри втория сезон на шоуто за превъплъщения с уникално представяне. Той изпълни „Сбогом, моя любов“ на Кеца и го докара едно към едно не само откъм визия, но и откъм глас, видя Kliuki.net.

За разлика от някои други участници в шоуто, Къци Вапцаров не може да пее и именно това направи представянето му уникално и блестящо. Докато Нети, която обра точките и бе на първо място, е певица с опит, то Къцамун пя за първи път на сцена, и то безпогрешно. (Изключваме Gangnam style във ВИП Брадър миналата година.)

Публика и жури се изправиха на крака, за да поздравят представянето на Къци Вапцаров като Васко Кеца, макар самият Къци да бе критичен към изпълнението си в Като две капки вода.

[caption id="attachment_64152" align="alignright" width="300"]Къци Вапцаров Къци Вапцаров направи уникално шоу[/caption]

„Сбърках един тон и бях малко скован, няма да се повтори“, призна си грешките ексводещият.

Изненадваща бе оценката на журито в лицето на Юлиан Константинов. Всички очакваха да го пореже и да се подиграва с него така, както в сезона на ВИП Брадър, но се оказа точно обратното. Константинов даде на Къци Вапцаров в Като две капки вода най-високата оценка от всички в журито и призна, че е бил блестящ.

Уверете се сами с видеото по-долу на Къци Вапцаров като Васил Найденов-Кеца в Като две капки вода.